Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Mona Opland © Kjetil L © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Kjøkkenakvariet


Et 54 liters Tropisk ferskvannsakvarium som er eid av Henriflette

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
Mars -08:
Her bor for tiden et par Apistogramma Agassizii double red samt tre Corydoras Habrosus som apistomamma jager med liv og lyst hvis de kommer for nær. Ser ikke ut til at de tar seg så nær av det, de bare piler avgårde og legger seg rolig ned et annet sted. Hadde 12-14 stykker av dem, men de døde en etter en. Etter at jeg kjøpte apisto har jeg bare foret med frossenfor i dette karet, og jeg har ikke mistet fler habrosus. Mulig de stakkars små døde av feilernæring?

Hadde opprinnelig en ancistrus på 3-4 cm her, men denne måtte ut da den begynte å jage apistoene fra matfatet. Noen små SAE har også vært innom, men de tok apistoyngel, så de måtte ut. Merkes på både glass og røtter at jeg ikke har noen algespiser lenger.

Paret legger egg hver 14. dag eller så, men hittil har det ikke lykkes, enten forsvinner eggene, eller så har yngelen blitt tatt med en gang.

Hvis noen syns det er rart/stygt med den skiferhella på kokosnøtthulen: helt enig. Nøtta har hull på toppen, og jeg fersket apistomamma i å prøve å tette det med sand. Så for at hun ikke skulle slite seg helt ut med dette håpløse prosjektet fikk hun tak på hulen sin, noe jeg tror hun satte pris på.

03.05.08: Var og hentet ting på Aquamanias i dag, og endte opp med 10 nye lekekamerater til habrosusene :D De var ganske små, ca halve str av de jeg hadde fra før, men de vokser seg nok til :)

10.05.08: Hurra, nå er mor på tur med søte små igjen :) Får håpe de klarer seg denne gangen!
Rapportér akvarium Registrert: 06.01.2008 Sist endret: 20.04.2012
Mer informasjon om akvariet
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Biltemasand
Lys: 15 W
Filtrering: Originalt Juwel-filter + Fluval 2+
Bakgrunn: Juwel sort bakgrunn
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 1.0   KH: 1.0
Temperatur: 27°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]