juvel vision

Bilde av akvarium

User image450 liter juwel vision kjøpt desember 06

08.01.08: Innredet på nytt med planter og røtter. hadde planer om å gå over til søramerikanere lenge men hadde ikke hjerte til å kvitte meg med de jeg har, så det forblir et selskapskar.
Fiskene ser ut til å trives godt nå. Elfenbenciklider i lek i ny grotte og sajica ciklidene danner par i en kokosnøtt :)
Litt dårlige bilder da de er tatt med mobilen.

12.01.08
I dag flyttet det inn 4 Heros og de er så utrolig vakre! enda ikke helt sikker på kjønnet på alle, men ser det er en stor hanne der hvertfall og håper klarer å finne seg en partner etterhvert.
Kampfisken har fått seg et eget kar på 18 liter og 2 damer og vil prøve på oppdrett der også.

28.01.08
Eggene til elfenbenciklidene er nå klekt og yngelet er så vidt begynt å titte ut av hula. ikke lenge før de andre fiskene oppdager dem og begynner å forsyne seg. Ser ut som sajicaene har funnet seg til rette i kokosnøtta så det er nok ikke lenge før det er egg der også.

7 februar 08
Artig med ciklider.. eller noe sånt.. nå er det nesten ikke planter igjen i karet føles det. Ligger å flyter fortere enn jeg klarer å plukke det opp. Javabregnene er bare stengelene igjen av så de smakte tydeligvis veldig godt. Sajicaen som er de værste, men Heros er ikke langt unna de heller. *sukk*
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand
Lys: heldekkende armatur
Filtrering: juwel innvendig og am-top utvendig
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 27°C
Registrert: 08.01.2008 Sist endret: 07.02.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.