Kjøkkenbalja - Juwel Rekord 60

Bilde av akvarium

User image11.03.08

Har akkurat kjøpt dette og et 260 l Juwel Vision brukt. Kjøkkenbalja fikk jeg komplett med innvendig Juwelpumpe og original lysarmatur. Helt ubrukt!

Etter mye skrubbing, koking av sand, bæring av vann og handling av diverse planter er nå kjøkkenbalja klar - og i dag ble 3 Tigerbarber satt ut for å ta del i innkjøringsprosessen. Planen er å ha noen snegler og litt "småfisk" for å skape en behagelig atmosfære på kjøkkenet.

06.04.08

Har nå 6 tigerbarber + 3 gule eplesnegler og 8 sandsnegler.

11.04.08

Tigerbarbene har fått selskap av 3 SAE.

15.04.08 - Solskinnshistorie

For 2-3 uker siden kjøpte jeg 6 små ancistrus, 3 til hvert akvarium. Fikk høre at det skulle gå greit med tigerbarbene i 54-literen men så med en gang at det ikke var tilfelle. Èn ble berget opp igjen med håven, mens èn desverre ble barbemat. Trodde inntill ikveld at 2 stk. ble spist, men den siste hadde gjemt seg bak pumpa. Plasserte et lite "hus" i hjørnet foran pumpa forleden da jeg fikk siameserne, og det har tydeligvis lokket frem tassen. Har studert akvariet en mengde ganger lenge og vel, men aldri sett snurten av denne. Har ikke akkurat sett etter den heller siden jeg trodde jeg så 2 stk. yngel i tigerbarbe-munn denne fatale ettermiddagen.
Fikk fram håven i en fart og uten problemer snappet jeg den opp og fikk den innkjørt i 260-literen. Den var fortsatt like liten, men det blir nok tryggere og mer mat fra nå av. :)

18.04.08

Leverte tiger-barbene tilbake idag. De blir for kule for andre fisk i et så lite akvarium. SAE's har det bra, og har sett sandsnegle-babyer her også nå.
Skal plukke stein i morgen og så bytte denne sorte sanden med rådasand.
Ser at eplesneglene i dette akvariumet mangler antenner...lukter tiger-barbe hærverk lang vei.

07.06.08

10 stk.kardinal-tetra og 2 gull-gurami ble kjøpt inn en tid tilbake.
I tillegg er de 3 blå eplesneglene flyttet hit.
Har de 3 blå eplesneglene her nå.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sort grus
Lys: Heldekkende armatur: Monolux 1x15w daylite
Filtrering: Innvendig Juwel Compact Super (original)
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: 7   GH: 13   KH: 1
Temperatur: 26°C
Registrert: 11.03.2008 Sist endret: 07.06.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.