Home
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Støre Andresen © Simon Sjursen © Andreas Bjørvik
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

Stuerent akvarium


Et 180 liters Selskapsakvarium som er eid av Teo

Dette akvariet er med på 3 favorittlister!


Beskrivelse
08.04.08
Jeg har alltid vært begeistret for godt beplantede selskapsakvarium, og det er akkurat det jeg har laget denne gangen. Jeg synes selv akvariet ser ganske bra ut nå!

22.04.08
Jeg er blitt ganske facinert over de seks Lamprologus ocellatusene jeg kjøpte meg. Det hadde vært kjekt dersom de dannet par og startet å leke.

02.05.08
Jeg har nok litt mye fisk i karet slik det er nå. Spesielt tror jeg praktbotiane kan bli et problem. Jeg tenker derfor på å flytte ut praktbotiaene og dvergguramiene. I tillegg tror jeg det kan være lurt å putte oppi noen kalksteiner slik at pH-en blir høyere.

14.05.08
Har tatt ut de tre praktbotiane og de fire dvergguramiene jeg hadde. Har dessuten puttet oppi fem kalksteiner. Ellers har det vært dødsfall i karet. To siamesiske algespisere samt en lamprologus ocellatus er vandret til de evige jaktmarkeder. Kjøpte nytt algemannskap i dag, to nye siamesiske algespisere pluss to ancistruser.

03.08.08
Skiftet ut grusen med sand. Voldsomt arbeid, men akvariet ble et helt annet. Har kjøpt to nye kalksteiner, og anskaffet meg fire nye pansermaller.

27.10.08
Skuffet over at mine Lamprologus ocellatus fremdeles ikke har fått yngel. Tok turen ned til dyrebutikken på Galleriet i Bergen for å få gode råd vedrørende hva jeg gjør feil. Det endte med at jeg kjøpte fire Neolamprologus Multifaciatus. Håper at disse skal vekke revirdannelse i akvariet, slik at det kanskje kan skje noe snart. Fikk også to nye sneglehus, så nå har jeg fire sneglehus i akvariet.

20.11.08
Har kjøpt flere sneglehus. Nå har jeg 20 sneglehus tilsammen. Har i tillegg puttet enda flere kalksteiner oppi karet. Dessuten har jeg fjernet alle plantene jeg hadde i karet. Prøver å lage en biotop slik disse sneglehuslekerne er vant med ute i naturen. Har dessverre ikke kommet noe yngel enda.

10.01.09
Har lastet opp femten nye bilder med motiver fra mitt stuerene akvarium.

31.01.10
Akvariet og alle dets innbyggere har blitt solgt.
Rapportér akvarium Registrert: 08.04.2008 Sist endret: 22.01.2012
Mer informasjon om akvariet
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Rådasand. 50 kg. 0,33 mm.
Lys: To T5-lysrør. Reflektor.
Filtrering: Innvendig Juwel-pumpe.
Bakgrunn: Kjøpt i butikk. Motiv av grønne planter.
Vannverdier: pH: 7.5   GH: -   KH: 4.0
Temperatur: 26°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]