Home
Du er her: Forside > Akvarium > 40 liters >
Alle akvarier Akvarietyper Akvariefisk Topp100 Månedens akvarium
Registrer ditt akvarium!
Legg til som favorittakvarium
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Anette Tøgard © Bjarne Sætrang
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook

40 liters


Et 40 liters Selskapsakvarium som er eid av vsk83

Dette akvariet er med på 0 favorittlister!


Beskrivelse
14.04.08
Har i dag satt opp ett akvarium som kjøpt brukt. Fylt på sand og fått tak i en pen rot og noen planter så veldig grumsete nå.

15.04.08
Etter vannet ble rødt har vi nå kokt roten (man lærer av feil) og byttet ut 2/3 av vannet. Plantet alle planter ned i grusen fått litt gress i forkant som er litt dårlig bilder enda. Og snart kommer javamosen jeg har bestilt.
Fått noen fisker oppe i karret vet ikke om de vil klare seg da så tidlig men krysser fingre, er 3 blå platy og to røde. Og en malle av ukjent type.

18.04.08
I dag kom det ett nydelig par med Sommerfuglciklide. Og kjøpte inn en luft pumpe som gir litt mer co2 i vannet og nydelig med boblene som kommer opp i bakgrunnen. Fargen på vannet begynner og forsvinne da jeg bytter ut ca 30% av vannet hver dag.

19.04.08
Fylt på med sanblåse sand til fordel for sommerfuglciklidene som virket veldig fornøyd med det også. har plantene fått litt mer feste også. når grums har lagt seg skal jeg ta noen nye bilder, noe jeg fant ut ikke var så lett:P
Rapportér akvarium Registrert: 14.04.2008 Sist endret: 21.06.2008
Mer informasjon om akvariet
Status: Slik er det nå
Substrat: grus med sand topping
Lys: armatur med vanlig pære 25w
Filtrering: Eheim 2006
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 8.0   GH: 5.0   KH: 6.0
Temperatur: 26°C
Bilder
Fisk, dyr og planter i akvariet
Mine andre akvarier
Kommentarer: [Ny kommentar]
Charlotte Rivera
Charlotte Rivera Litt hjelp?
Hei, bare noen ting jeg lurte på, har du vaska rota i glohett vann, du MÅ skylde sanden nøye, helst tre ganger i ei bøtte, og; når du kjøper planter er det lurt å ta av den " svarte tingen" som er utenpå planten, også ta av det vattet som er rundt planten, men vær forsiktig så du ikke river av røttene. Gjør du dette kan planten vokse, bli større og den kan ta opp næring fra bakken, (bæsj=gjødsel)

Kos deg med ditt nye akvarie, tenkt på noen fisker?

15.04.08 21:34

vsk83
vsk83 hei takker for alle råd, det med roten viste ikke føre dagen der på har tatt planter ut av potter men ikke på første bilde måtte vente til grums hadde lagt seg. Ikke bestemt oss for fisker enda. Skal i alle fall ha guppy mine der for skal ha noen andre fisk sammens med kampfisken min for de erter han mye. Ellers har jeg falt litt for Scalare. Men nå skal karret stå og kose seg en liten stund til det er fint og innkjørt

15.04.08 21:43

Oskar B
Oskar B hei
ein liten scalare er kjempefint, men den må vere liten du har sett på kunnskapsbasen om skalare, ikkjesant?

23.06.08 11:25