Nanoakvarie 1

Bilde av akvarium

  • Et 17 liters som er eid av solan
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User image8.mars 2012:
===========
Har laget meg et lite akvarie på mellom 15-20 liter (har ikke målt det så nøyaktig), som er tenkt brukt til å gro planter i samt ha snegler og reker muligens.

Akvariet er laget av 4mm glass (et gammelt husmorvindu) med ca-mål 25x25x30 (BxLxH). Bunnen er dekt med litt grovkornet sand, og det har en 100W varmekolbe og et AM-top AT-600F (som durer som en trafokiosk..:-)).

Jeg har lagd 2 stk. av ca samme størrelse, men kun det ene er satt i drift foreløpig. Dette var første gang jeg lagde akvarium, så det ble ikke helt tett første gang, men etter å ha silikonert det meste av akvariet på nytt, ble det tett (jippi!)

Som belysning har jeg montert "led-pucker" som er festet ovenpå ei glassplate som brukes som lokk. Jeg skal også pynte akvariet med noen hjørnelister, da silikonfugene ble lagt på uten dertil egnet verktøy.., men har foreløpig ikke funnet det jeg er på utkikk etter.

Foreløpige livsformer i akvariet er 2 stk. planter (se bilder) og til eierens tilfredsstillelse en bitte-bitte-liten snegle (som nok fulgte med plantene). Håper å se akvariet fullt med snegler om ikke så alt for mange uker.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: Grov sand
Lys: "Led-pucker"
Filtrering: Am-top AT-600F innvendig pumpe
Bakgrunn: ingen
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 09.03.2012 Sist endret: 09.03.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap