Første karet

Bilde av akvarium

  • Et 80 liters som er eid av E.B.
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User imageDette er akvariet jeg hadde da jeg var liten -mitt første akvarium! Det var en tid i tenårene da jeg ikke hadde nok interesse for det, så det sto tomt noen år. Men nå er akvaieinteressen tilbake.
Her har jeg ei steinhule med ei stor rot på. På denne vokser ei java bregne som er hovedattraksjonen i karet..Ei kokosnøtt hule og noen små planter.
Etter hvert som det flyttet inn andre beboere og en heil haug med Malaysiske sandsnegler, så har dette blitt et flott kar med behagelig stemning og det er så rent for alger som jeg bare kan drømme om å få til i store karet mitt.... :) Kirsebærrekene eter og formerer seg villig så jeg vet egentlig ikke hvor mange det er der lenger.
20.01.2009
Lenge siden det har vært oppdatert her. Den siste fisken har flyttet ut slik at akvariet er et rent snegle/ reke kar. Og i dag oppdaget jeg for første gang eplesnegle-egg!! Ikke bare én klase, men hele tre stk.! Har gått og ventet en stund på dette. Eplesnegler er så fine!
16.01.2010
Karet er tatt ned. Snegler og reker er flyttet til 54 l. Kommer til å beholde karet med mulighet for å sette det opp som karantenekar om det trengs.
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: grus
Lys: 2xT8
Filtrering: Utvendig Eheim 2213
Bakgrunn: folie
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 28.06.2006 Sist endret: 16.01.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.