Bubblehope

Bilde av akvarium

User imageDette karet er omgjort og er det samme som dette!

Vært i drift i ca 3-4 år.

Bildene er tatt med Canon PowerShot A300 og Canon EOS 400D.

Logg:
25.09.06 - i dag kjøpte jeg en ildhale og 2 stk cabomba caroliniana, men ble ikke, virkelig ikke, fornøyd med hvordan jeg plasserte plantene... skal fikse så hardt på det i morgen, for jeg blir helt frustrert hvis det ikke er "perfekt" i karet!!!

27.09.06 - i dag har jeg tatt en real oppussing i karet mitt! Ble litt mer fornøyd med det når, ser litt mer fullt ut. Har også fått til flere gjemmesteder til fiskene mine, noe neontetraen ser ut til å like, samtidig har jeg passet på at scalarene mine får god plass til å svømme på. Ser ut til at de faktisk har vokst litt i det siste..., det samme gjelder gullbarbene. Er redd for at de skal få for liten plass, har jo ikke såå mange litere, men foreløpig er det ikke et problem :)

16.10.06 - i dag måtte jeg omublere oppe i hele karet. Har vært borte en ukes tid, vært i Italia, og fikk derfor ikke ordnet med fiskene mine. Fikk telefon fra mamma om at de hadde innredet det litt, slik som de ville. De hadde seriøst nappet opp alle cabomba caroliniana plantene mine, og de lå å fløyt på overflaten! hehe... var litt morsomt også! Men da måtte jeg sette de på plass igjen... Nå ser det i hvert fall ut til å være i tipp topp stand!

17.11.06 - måtte omublere litt etter at alle plantene hadde løsnet og fløt på overflaten....igjen.

06.05.07 - karet ble tømt, og grusen fjernet :)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 02.09.2006 Sist endret: 10.05.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
munda
munda Nydelig kar!! :)
jeg er som platyyngel:)
jeg er som platyyngel:) kan man ha 3 scalarer i et så lite kar??????
Hanne F
Hanne F Ja, det går kjempefint! De har svømt rundt der i to år og stortrives :)
Rubeno
Rubeno 0 hey :)
fint kar og eier jo...

takker for kommentaren på mitt kar ;)

Hva er msn din a?
Hanne F
Hanne F Takk for kommentaren, men perfekt er nok karet ikke ;) Har jo scalarer så det skulle jo vært på minst 200 l egentlig...Har nå planer om å gjøre om på hele karet. Jeg skal bytte ut grusen med sand, og skaffe meg en innvendig bakgrunn, + flere planter. Da mangler det bare noen liter til, som jeg dessverre må vente med til jeg flytter hjemmefra, før det blir *nesten*t perfekt :D
Snooz
Snooz Flott kar og svært bra kvalitet på bildene dine, og om du ikke alt vet det så tipser jeg deg om at liljen din trolig periodevis bør stå over vann.

Har lest litt om disse og sett at de delvis skal stå over og undervann, har ikke hatt typen selv, men kom bare på det da jeg såg den :)
Hanne F
Hanne F Takk for kommentaren :)
Er veldig fornøyd med mange av bildene mine jeg også. Takker for tipset om liljen også -var ikke klar over at den skulle stå delvis over vann. Bildet er litt gammelt, og liljen er dessverre borte nå, men skal huske på det - hvis jeg noen gang får en lilje til ;)
au
au 0 Kult!!!:D
Nydelig akvarium, du er god:D
Jeg tror du har en ildhale der... (bare et tispe)
Kristine Lia
Kristine Lia 0 Kjempefint!
Nydelig kar, altså! helt fantastisk fint, du er flink! :)