juwel

Bilde av akvarium
User imagenystarta akvarie så blir grønnere ittekvert.. Engelsk elvesand.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 13.02.2007 Sist endret: 11.08.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Tante Astrid
Tante Astrid 0 Hei!
Pent lite kar du har :)

Lurer på hvordan kombinasjonen av pygmègurami og galaxirasbora fungerer. Har selv lyst til å ha disse i det neste karet jeg skal sette opp, men har vært så i tvil pga den ene arten liker mye vannbevegelse og den andre lite. Hadde vært fint å høre hvilke erfaringer du har så jeg greier å ta en avgjørelse ;)
Chanell78
Chanell78 *Veldig fint akvarium. Måtte legge til i mine favoritter også nominert jeg dette til mnd akvarium. Håper du vinner. Lykke til.

Hvilke planter har du i dette, kan jeg få link til alle via plante basen?
ingridoslo
ingridoslo hei, takk for oppmuntrende ord :)
Dette er et gammelt oppsett, så jeg husker ikke nøyaktig hvilke planter det var, men gresset i forgrunnen er Echhinodorus tenellus, samt Cabomba caroliniana, Javamose , vanlige sverdplanter, pistia (flyteplantene) og en til jeg ikke husker navnet på... Galaxyene og Pygmeguramiene hadde det fint i sammenog så ut til å trives, og Galaxsyene hadde leksadferd men det kom aldri noe yngel... Desverre skjedde det en stygg ulykke med mitt hjemmelagde CO2-anlegg der satsen havnet i vannet en dag jeg ikke var hjemme... SHIT...alt daua! Nå har jeg fått meg tilbakeslagsventil, det funker litt bedre :)