Min lille verden

Bilde av akvarium

User imageJeg har hatt dette akvariumet i 6 år. Og gibbiceps'en og en corydoras'en har greid seg alle årene jeg har hatt akvariet! De siste nykommerne er guramiene mine:)
Har og en plante til jeg ikke aner hva heter, kan prøve å få lagt ut flere bilder, så kanskje noen der ute vet hva det er for noe:)
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 10.10.2007 Sist endret: 05.04.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
lionarewa
lionarewa 0 hei
hei plecoer vertfall min er glad i hermitiserte erter men du må ta av skalet på dei,agurk og skvorsh er også god de holder dei veke fra å ødelege plantene dine! fine bilder foresten!
mvh renate
jarlehm
jarlehm tror nok det er en Gibbiceps du har i karet ditt der :-)
http://akvaforum.no/profile.cfm?id=3534
Du må nok sikkert flytte litt på den etterhvert, siden den kan bli opp til en halv meter og trenger 500 l.
Ellers kan jeg nevne at de er veldig glad i frossen rosenkål (sett en skrue gjennom slik at den synker)

Flott kar forresten;)
Anette Olafsen|
Anette Olafsen| Heii:) Den ligna mer på en gibbiceps ja! Fikk den når for 6 år siden må det være, og da sa pappa det var en plecto, så har stolt på det siden da.. Men fant ingen den ligna helt på her inne, når jeg skulle lagre den;P Så takk for det mflp;)

Har prøvd å gi den agurk, men bitene bare flyter:S Kan jeg tre en skrue gjennom agurkbiten også? Ikke tenkt på rosenkål før.. Noe å teste ut:D
jarlehm
jarlehm Hei!
(nå er det min tur til å svare tregt :P )
Hvis fisken er 18 cm. er det egentlig for lite for den, og grunnen til at den ikke vokser mer kan være at den vantrives, så det at den vokser etter akvariet kan stemme til en viss grad, men det er altså ikke positivt kan du si...
Jeg hadde også en Gibbi en stund, men det var før jeg var klar over at den trengte så mye plass - jeg ble dessverre nødt å selge den (noe jeg syns var forferdelig trist!), men jeg tror den har det fint der den er nå :)

Takk for skryt på akvariet forresten :D
(men jeg skal innrømme at den røde planten til venstre er av plast - men hysj, ikke si det til noen :P )