Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Om Akvaforum
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© L © Bengt Fossli © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Kampfisk (jente) sammen med andre?
1  

platyfisken
Medlem female.gif
Fra: Geithus
Hei!

Kampfisken min har hatt to frøkner av samme art sammen med seg i 60 literen. Dette har gått fint, men nå har den ene frøkna svømt inn i evigheten, og den andre frøkna er igjen alene sammen med guttekampfisken. Dette trives hun svært dårlig med, og hun gjemmer seg stort sett i hula si. Hun kommer ikke ut for å spise engang.

Jeg har en 180 liter også, og vurderer nå å flytte frøkna over dit, så hannen får 60 literen for seg selv. Tingen er bare at det bor fler i 180 literen, og jeg er redd det muligens blir konflikt dersom jeg flytter jentekampfisken over dit. Innboerne i 180 literen er: 1 ancistrus, 3 corydoras maller, 8 neon tetra, 1 scalare, 1 dverggurami, 2 platy og 1 eplesnegle. Noen som har erfaring med jentekampfisk sammen med disse typene fisk? «Bør» det gå bra eller er det store sjanser for at det blir krøll?

Alle råd og erfaringer mottas med takk!

 
Postet 01.04.2021 kl. 19:50
[Rapportér innlegg]
2  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Tror det kan gå bra, med mindre hun kommer skjevt ut med dvergguramien. Og hvis eplesneglen fortsatt har tentakler, vil hun nok nappe dem.

 
Postet 02.04.2021 kl. 15:04
[Rapportér innlegg]
3  

platyfisken
Medlem female.gif
Fra: Geithus
sitat av Kampfisk:
Tror det kan gå bra, med mindre hun kommer skjevt ut med dvergguramien. Og hvis eplesneglen fortsatt har tentakler, vil hun nok nappe dem.


Jeg har flyttet henne over, og det ser ut til å gå greit. Dvergguramien er borte og «pirker» litt på henne en sjelden gang i blant men det ser ikke ut til å være noe problematisk. Snegla har fått beholde tentaklene sine. Hun er vant til å bo med eplesnegle så hun bryr seg ikke om den :) Takk for svar!

 
Postet 06.04.2021 kl. 13:26
[Rapportér innlegg]