Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen © Morten Nordby © Kai A. Quante
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Fiskearter som liker mye planter
1  

kiiiiiine
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Heisann.

Jeg har nettopp kjøpt et 380l akvarium og er ny til aquascaping. Jeg har lyst på et akvarium med en god del planter, ikke helt bestemt meg for hvilken biotop (?) enda, men tenker i alle fall noe mindre tettpakket enn type "dutchstil".

Jeg har ikke tenkt å ha så veldig mange fisk, men noen som gjerne spiser alger og som gjerne er små, kanskje to steamer med bitte små og et par andre fisker. Men jeg lurer på om det er noen fiskearter som trives med en del planter og er det noen fiskearter som type vil bruke plantene "aktivt" ved for eksempel å svømme i blant dem, renser dem for alger og kanskje bruke dem som kamuflasje? Typisk at de trives godt i et akvarium med en del planter. Jeg er åpen for forslag opp mot ulike biotoper (?).

Tar imot tips til arter med takk :)

EDIT: skulle flytte innlegget til "fisker" etter at jeg leste et av de festede innleggene, men det var så spesifiserte underforum at jeg ble usikker på hvor jeg skulle legge dette spørsmålet.

(Sist endret 24.11.2019 kl. 21:27 av kiiiiiine )
 
Postet 24.11.2019 kl. 21:16
[Rapportér innlegg]