Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen © Morten Nordby © Andreas Bjørvik
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Hjelp med ett akvarie!!!
1  

Kristina Wehus
Medlem female.gif
Fra: Vanse
Klikk på bilde for større versjon
Hei. Nybegynner her på siden. Jeg har funnet frem det gamle akvarie fra Jeg var endel yngre og det var i deler. Men husker ikke åssen filteret skal være . Har som vist på bilde 3 forskjellige filter men vet ikke åssen de skal være( hvilken rekkefølge eller no)
Kan noen hjelpe meg?

Imazo ab guppy 45 liter er akvariet det er snakk om??

 
Postet 26.05.2020 kl. 18:15
[Rapportér innlegg]
2  

Magnus Frivoll
Medlem male.gif
Fra: Lørenskog
Hei!

Jeg klarer ikke helt å se hva det til venstre er, men det til høyre er et keramisk biomedie og jeg tror det i midten også er biologisk filtermedie, men av plast. I min erfaring er ikke rekkefølgen på ting fult så viktig, men jeg foretrekker å ha biologisk medier (slik om keramikk ringene) etter filtersvamper slik at de ikke blir så fulle av møkk like fort. Til syvende og sist så er det viktigste at vannet strømmer godt over og gjennom det.

 
Postet 03.06.2020 kl. 11:08
[Rapportér innlegg]
3  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Bortsett fra rene mekaniske filtermedier som vatt- eller svamp-plater, foretrekker jeg å ha det groveste filtermediet først, og deretter finere og finere. Da får man mer å gå på før noe tetter seg helt.

F.eks. i mine utvendige filter (fra Eheim) så er det en plate med vatt og en plate med svamp som er beregnet for å ta unna det mekaniske. Disse er enkle å ta ut, så man kan rense dem kjapt uten å måtte rense hele filteret.

Deretter, i hoved-delen av filteret, bruker jeg en kurv med keramikk-makaroni, og til slutt to kurver med Eheim Substrat Pro.

 
Postet 05.06.2020 kl. 13:45
[Rapportér innlegg]