Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Arnt Olav Vullum © Bjarne Sætrang © Heidi Pedersen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Noe på vannoverflaten
1  

Luna3
Medlem female.gif
Fra: Sandnes
Klikk på bilde for større versjon
Hei.
Vi fikk akvarium for første gang for ca 5 uker siden.
Nå har det kommet pollenlignende partikler på vannoverflaten. Noen som vet hva det er?
Vi har tatt et vannbytte med ca 1/3 av vannet. Og prøvde da å ta vekk alt av dette "pollenet". Men det er fortsatt mye igjen.

 
Postet 04.07.2020 kl. 18:11
[Rapportér innlegg]
2  

Akvarie Jærbuen
Medlem male.gif
Fra: Bryne
Det var et litt vanskelig bilde, men kan se ut som støv eller pollen ja. Kan også være alger. Jeg ville bare tatt en liten boks uten lokk og dyppet den litt under overflaten og la det som flyter på overflaten renne nedi boksen. Husk å ikke dypp hele boksen under for da vil det bare renne ut igjen og du samler bare vann. Ville repetert prosessen til det som ligger der forsvinner.
Husk at når du starter et akvarium skal pumpen være på slik at bakteriene som man vil danne i akvariumet setter seg i filteret, slik både renser du vannet, får en strømning i det, og skaper en god flora. Vet ikke om du har gjort det eller ikke, men det kan hindre at støv eller partikler legger seg på overflaten. Tror ikke jeg ville byttet mye av vannet i akvariumet i og med at det er så nytt, da tar det mye lenger tid å danne den floraen i vannet du prøver å oppnå. Håper du finner utav det :)

 
Postet 10.07.2020 kl. 01:15
[Rapportér innlegg]