Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Roy Olsen © Bjarne Sætrang © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Hvilke fisker?
1  

Windzy
Medlem male.gif
Fra: Asker
Heisann,
Jeg skal nå til å starte opp mitt første akvarium, dette er på en 54L. Litt usikker på hvilken fisk jeg vil/burde ha. Eneste jeg har bestemt er at jeg vil ha en slags ancistrus, helst L-144, men har vel kanskje litt lite kar for akkurat den?
Men, er det noen som har en ide til hvilken fisk som hadde passet bra opp i akvariumet sammen med ancistrus? Vil ha noe som er livlig, og gjerne med litt farger.

 
Postet 06.07.2020 kl. 23:19
[Rapportér innlegg]
2  

milo
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Sarpsborg
Du sier absolutt ingenting om vannverdiene dine, hva de er eller hvordan du tenker ha det. Dermed blir det også vanskelig å anbefale arter.
Ang L144
54liter er vel en av de størrelsene på kar som det er drettet mest Ancistrus oppdrettsvariant, L144 osv i. Men da igjen kommer det an på vannverdier og hva annet du skal ha i det karet

 
Postet 06.07.2020 kl. 23:49
[Rapportér innlegg]