Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Morten Nordby © Jørn Henning Flåten
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Er min molly gravid?
1  

Aya
Medlem female.gif
Fra: Haugesund
Klikk på bilde for større versjon
Hei,

Jeg har hatt lang pause i å ha akvarium, så tenker det er en bra plass å skrive innlegg :) jeg har fått et lite akvarium fra noen som ikke var flink til å ta seg av det, og med akvariumet på 30l (vet det er for lite til Molly) fulgte denne kompisen, som ser ut til å være en Black Molly om jeg ikke tar feil(Og som er eneste fisken som klarte seg gjennom dårlige forhold og vannverdier :/ )
Jeg har merket at magen til fisken er ganske stor, og lurer på om den kan muligens være gravid? Eller er det sykdom/litt for mye mat, eller kanskje helt vanlig mage? Hvis jeg ikke tar feil, hvordan kan jeg unngå at babyer blir spist opp av moren?

Trives Molly sammen med en kampfisk og noen reker? Tenkte å kjøpe noen om et par uker når akvariumet er ferdig innkjørt og klar. Og muligens en snegle og eller to om det ikke blir for tett? Takk for råd!

(Sist endret 12.07.2020 kl. 19:43 av Aya )
 
Postet 12.07.2020 kl. 19:41
[Rapportér innlegg]
2  

Plecoman
Medlem male.gif
Fra: Trd
Det er ingen black molly. Det er en platy. Platyer jakter ikke egne unger, men kan spise små yngel om de dukker opp rett foran. Platyer kan du ha med reker. Kampfisk vil jeg tro kan spise små rekeyngel. Ha en kampfisk og snegler i 30 literen, og skaff et litt større kar til platyen og reker. Da kan du skaffe en hann platy så får du garanter unger.

 
Postet 13.07.2020 kl. 14:48
[Rapportér innlegg]