Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Oppdrett >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Oppdrett
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Frode Storheim © Karl Kristian © Bjarne Sætrang
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Oppdrett
Søk
Siste innlegg
Oppdrett av corydoras og l-144?
1  

Gander
Medlem male.gif
Fra: Sarpsborg
Jeg skal sette opp mitt andre kar på 100 liter+ nå i løpet av kort tid. Tenkte på et sør amerikansk preg.Lurer på om jeg skal sette inn en stim corydoras og et lekspar av L-144. Går det fint å få disse to til å trives sammen? er det noen mulighet for å få cory'ene til å leke sammen med 144? Jeg har også planer om å sette inn en del yngel som frittsvømmende fisk da hverken L-144 eller corydorasene spiser yngel.Lurer litt på å kjøpe noen Endlers guppy også. Finnes det andre fisker enn endlers som ikke spiser yngel som også samtidig passer sammen med de andre?

 
Postet 11.09.2010 kl. 12:46
[Rapportér innlegg]
2  

Kine Kristine
Medlem female.gif
Fra: Tromsø
Alle fisk spiser yngel og egg hvis de får plass til de i munnen. Hvis du har tenkt å ha egg og yngel på corydoras så ville jeg ikke hatt frittsvømmende fisker, hvis du da ikke tenker å fjærne eggene fra akvariumet og klekke dem i eget kar.
Når det gjelder L-144 så er det flere frittsvømmende fisker du kan ha sammen med disse siden yngelen ofte er over 1cm når de forlater hulen.

 
Postet 11.09.2010 kl. 17:13
[Rapportér innlegg]
3  

Toel
Medlem male.gif
Fra: Kristiansand
Corydorasyngel blir nok spist av de fleste fisk. Kanskje det kan gå med Iriatherina Werneri? Disse har ekstremt små munner.

Mine voksne bolivianske sommerfuglciklider var av en eller annen grunn ikke interessert i nyklekket L144-yngel, selv de var perfekt snack-size. Kan gå dersom det er mange hjemmesteder

 
Postet 11.09.2010 kl. 20:22
[Rapportér innlegg]
4  

Gander
Medlem male.gif
Fra: Sarpsborg
Takk for gode svar. Da skal jeg holde meg til en gruppe corydoras og noen platy yngel fra det andre karet. Iriatherina så flotte ut de også,men kanskje litt vanskelig å få tak i ?

 
Postet 13.09.2010 kl. 21:11
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)