Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Off topic - diverse
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik © Kristian Hollund © Richard Dybdahl
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Si hei og presenter deg selv :-)
Sider: 1 2
21  

Kuledrøm
Medlem female.gif
Fra: Nesoddtangen
Og da følte også jeg meg kallet til å presentere meg litt: Hei på dere!! :-)

Jeg er ei dame på rundt de 40, bor på Nesodden med mann og barn, og jobber som forsker med tematikk som har med jord og vann å gjøre.

Da jeg var barn/ungdom, hadde vi et akvarium i noen år. Dette syns jeg var moro, men det var egentlig fort glemt da det hele ble avviklet. Det siste året har jeg mer og mer ønsket å få dyr i huset. Av ulike årsaker (allergi etc.) falt vi ned på at det ikke var aktuelt med noen form for pelskledde dyr. I all min frustrasjon sverget jeg dermed på at hvis jeg ikke kunne ha en katt eller liknende, så skulle jeg ihvertfall ha en kulefisk! Og så begynte jeg å lese om kulefisker. Jeg oppdaget at det faktisk var MULIG å ha slike, men også ekstremt utfordrende.

Slik gjenoppdaget jeg akvariehobbyen, og oppdaget samtidig hvor utrolig mye jeg hadde å lære om akvaristikk. Men slikt får jo en kunnskapshungrig forsker til å gløde! Min stakkars samboer har siden måttet finne seg i uendelig mye fiskeprat...

Resultatet er at jeg nå har mitt første akvarium under innkjøring, og etterhvert starter innkjøringen av nr. 2. Kulefisker venter vi med, til vi er litt mer utlært i det praktiske. Det blir kjempespennende å få fisk på plass, hele familien gleder seg :-)

Og så vil jeg bare si at Akvaforum er en utrolig ressurs når hjernen overmettes av de mange "hvorfor" og "hvordan" som melder seg hele tiden.

 
Postet 17.01.2015 kl. 16:32
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 2