Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Hagedam >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Hagedam
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Rita Aspevik © Bjarne Sætrang
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Hagedam
Søk
Siste innlegg
Vannløpere (teger) - nytte eller skadedyr
1  

Øyvind Horvei
Medlem male.gif
Fra: ASK
Har en 10m3 damm med koi, gullfisk, planter og hundrevis av vannløpere. Vannløperne er ikke mat for fisken. Noen vannliljeblad ser spist ut i kantene. Vet ikke om det skyldes vannløperne. Er det noen som har efaring?

 
Postet 14.07.2018 kl. 19:58
[Rapportér innlegg]
2  

Aqualibre
Medlem male.gif
Fra: Bodø
Vannløperne er rovteger, så jeg tviler på at de har skylden for beiteskadene på bladene, da ville jeg nok eventuellt mistenkt snegler eller fiskene. :)

Fascinerene små skapninger, vannløperne. Jeg har brukt endel tid på magen foran dammene for å studere dem. Det har hendt at en eller annen innpåsliten klegg eller blinding har fått seg en klask, for så å havne i dammen. Vannløperne er snare til å komme å undersøke, så snart de merker bevegelse i vannhinna. Nymfene er bittesmå men vokser raskt, har en par stående i en bøtte på verandaen, de var bifangst da jeg fanget mygglarver. Imponerende veksthastighet på de små. :)

 
Postet 15.07.2018 kl. 10:26
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)