Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Identifikasjon av fisk
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Sondre Giertsen © Linda Widente © Astrid Westad
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Guppy eller en snik?
1  

Thilje
Medlem female.gif
Fra: Arendal
Klikk på bilde for større versjon
Eldste sønnen fikk akvarium til jul av svigers, det hadde guppyer, noen tetra og en skalare(vi vet skalaren ikke skal være der egentlig, men den tror jeg rett og slett er litt miljøskada for han oppfører seg som en hund inni der. Ikke slem eller noe, bare legger finnene bak som bikkjer legger ørene når han skal jage noen vekk fra sin side av tanken)
Tilbake til poenget, har lagt ved et bilde av en (egentlig er det to som ser nesten helt like ut, men fikk kun det bildet sånn delvis til) av fiskene jeg ikke helt forstår meg på, er liten så regner med det har vært yngel når vi fikk akvariet, men ... hva slags yngel?

(Sist endret 14.01.2020 kl. 14:42 av Thilje )
 
Postet 14.01.2020 kl. 14:28
[Rapportér innlegg]
2  

Hakasu
Medlem male.gif
Fra: Bø i Telemark
Den oppe i venstre side av bildet med oransje flekker er en Endlers guppy (Poecilia wingei) hann. Den til høyere er en hunn av samme art. Det kan muligens også være en hunn som er en hybrid av guppy og Endlers guppy.

Vanlig guppy (Poecilia reticulata) og Endlers guppy vil nemlig krysse seg og få avkom som er en miks av begge arter. Så om de går i samme akvarium som guppy er det store sjanser for at det blir en blanding til slutt.

 
Postet 14.01.2020 kl. 16:47
[Rapportér innlegg]
3  

Thilje
Medlem female.gif
Fra: Arendal
Aarrgh, det var det jeg var redd for. Tusen takk for svar!

 
Postet 14.01.2020 kl. 16:56
[Rapportér innlegg]