Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Design / Aquascaping
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Susanne Lillejord © Geir Rolfsnes © Kai A. Quante
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Akvaskaping, Planteakvarium
Søk
Siste innlegg
Valnøtt i akvarie??
1  

Katrine Thoresen
Medlem female.gif
Fra: Hurdal
Klikk på bilde for større versjon
Hei. Jeg driver å setter opp et nytt akvarie på 120liter. (Se bilde. Ps kiiferhuset blir midlertidig brukt som anker for roten.)Jeg har lyst til å ha en del Ancistrusser og kuhlii åler. Jeg har lest en del på nettet at de bør ha mange gjemmesteder, helst 1 stk hver seg. Jeg skal dele noen kokkosnøtter og lage huler av de og jeg har et hus i skifer. Men jeg tenkte hvis man finner en god størrelse på valnøtter... kan de renses og brukes som gjemmesteder? Skjønner at de må tømmes og kokes først?? men er det noen som har prøvd eller tror det kan gå? Isåfall hvorfor? eller hvorfor ikke? Tar også imot tips til andre ting som kan brukes som gjemmesteder?? eller gode råd på disse to artene?? setter pris på alle svar??

 
Postet 14.02.2018 kl. 22:49
[Rapportér innlegg]
2  

Viktor
Medlem male.gif
Fra: Frøya, Sør-trøndelag
Hei.

Har aldri hørt om at noen har brukt valnøtter til dette, men ser ingen grunn til at det ikke skal gå. Likevel tror jeg de fleste vurderer valnøtter som for små til å være spesielt hensiktsmessig som huler/gjemmesteder.
Har du prøvd de i vann? Synker de?

History will be kind to me, for I intend to write it.
 
Postet 16.02.2018 kl. 12:36
[Rapportér innlegg]
3  

Katrine Thoresen
Medlem female.gif
Fra: Hurdal
Klikk på bilde for større versjon
Hmm det var et godt poeng. Var bare en ide som slo meg når jeg leste om kokosnøtter. Jeg vil ikke ha så mange store ting i bånn. Har et stort skiferhus og masse planter. Eller jeg syntes det er masse. Lagt til bilde så kan du se:) Jeg får se om de flyter eller synker. Takk for svar:)

 
Postet 16.02.2018 kl. 13:29
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)