Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Levendefødere
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Luis Novella © Kjetil L © Trond Gimre
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Levendefødende
Søk
Siste innlegg
gravid sverddrager
1  

Astrid Elise Grov
Inaktiv bruker
Heia, ser det at min sverddrager ho er nokså høygravid.. men lurer litt på hvordan jeg skal gjøre det mht plassering.. nå går de i kar med scalarer, mollyer, tetraer, pratbotia og et par maller.. også har jeg 2 kar til.. et 54 liter der jeg har kobbertetraer(satans sønner) og noen guppyer.. og et 40 liters kar der jeg prøver å ha de gravide guppyene.. Jeg bare lurer litt på hvor jeg skal plassere de forskjellige.. kan den gravide sverddragen gå sammen med gravide guppyer? Er litt imot fødekar, har ikke samvittighet til å se en stakkars gravid guppy eller sverddrager svømme rundt på så liten plass.. hvordan kan 4 gravide guppyer og en gravid sverddrage gå sammen? regner med at det blir litt spising av yngel, men kan det bli noe igjen? har maaasse planter inni det lille karet..

 
Postet 23.05.2007 kl. 00:30
[Rapportér innlegg]
2  

Aggi
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Noe yngelspising blir det uansett hvilket kar du putter henne oppi, så jeg ville satt henne med de gravide guppyene, men ventet til hun er "bristeferdig"... Anbefaler å ha masse flyteplanter, f.eks riccia, og javamose på bunn :)

Aggi :)
 
Postet 23.05.2007 kl. 00:55
[Rapportér innlegg]
3  

MagnusTT
Medlem male.gif
Fra: Grimstad
Hie Astrid
Sett ho sammen med guppiene du!Har litt flyteplanter hvis du trenger!
har også en STOR fødeboks du kan bruke, pleier å pytte oppi masse javamose, da blir det ikke så stressende for de fiska som går der!

 
Postet 25.05.2007 kl. 14:18
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)