C.irrubesco og fôring

Det jeg lurer litt på er fôring av (som det står i fiskebasen) reker og ren fisk...
Hvordan tilberedes dette?
Jeg har lyst å fôre mer variert men trenger tips...

takker for alle svar!
Servers med salat og en bedre rømme-dressing

Neida, du trenger ikke å gjøre noe som helst. En bit fiskefilet, rå eller kokt, samme med reka, er alt som skal til. Noen velger å la fisken jobbe litt for hver tugge med mat, andre gir så små biter at det kan slukes helt. En kombinasjon er nok klart det beste.

Fjern rester av foret som ikke spises.
hehe.. salat jah ikke d beste en kulefisk kunne tenke seg ;P

var vel egentlig d jeg lurte på... om d skulle kokes osv..
men reka... skal hele reka gis? regner med at d er bra med skallet på?

(det er kjøpt inn dyr reke her i huset... :P tenkte jeg skulle snike med mg ei)
Hiv gjerne hele reka, med hue og skall i karet. Fjern det som ikke spises.

Vil tippe at rogna er det første som går med :p
hehe off... blir vel krig der nedi :P
meeen... går d helt fint med kokt, salta reke? blir ikke for mye salt?
Går bare fint det Om du er redd saltet, er det bare å legge den i bløtt i vann en halvtime først.
ok da setter jeg i gang med en gang ;P hehe...
Tusen takk for svara Frank!
haha.. d var ikke mye som ble spist! men de var nå gode og feite fra før av så trur jeg skal ta ut reka og si oss ferdig med maten

greit at vannbytte skal skje nå :P
Tilfeldig bekjentskap
© Britt Brynildsen
Reklame for plussmedlemskap