Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Fisk > Discus >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Discus
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Geir Kristiansen © Kai A. Quante
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Diskus
Søk
Siste innlegg
R.i.p
1  

Spermwhale
Medlem male.gif
Fra: Oslo
R.I.P diskusforum på Akvaforum, her er det bare dødt.

Sportsfisker og akvarist
(Sist endret 23.04.2016 kl. 21:23 av Spermwhale )
 
Postet 23.04.2016 kl. 21:23
[Rapportér innlegg]
2  

milo
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Sarpsborg
Da er det jo opp til brukerne å få liv her, ikke sant? Ikke bare sitte på facebook og klage over hvor fryktelig dårlig AF har blitt....

 
Postet 24.04.2016 kl. 16:22
[Rapportér innlegg]
3  

Spermwhale
Medlem male.gif
Fra: Oslo
Vet ikke om det er meg du prater til, men jeg konstanterer bare at diskusforumet er dødt, for det er det. Jeg starter jo en tråd og håper noen har et ønske om og bidra, utover det er det ingenting jeg kan gjøre.

Og ja, det er opptil brukerne og skape liv på dette forumet som på alle andre forum, noe som ikke skjer her på dette forumet dessverre. Det kunne høres ut på din post at du er irritert eller i forsvarsposisjon av en eller annen grunn, korriger meg om jeg tar feil. At jeg erklærte diskusforumet for dødt, var IKKE en kritikk til moderatorene, for som du sier, det er brukerne som skaper liv og verdi ved og utveksle informasjon. Når dette ikke skjer så er det dødt, da har folk funnet andre steder og gjøre dette, eller de har gått lei.

AF er ikke dårlig, det er masse flott informasjon her inne. Jeg har akkurat startet med Diskus og håpet at forumet også for akvariets konge kunne ha noe og bidra med, det var derfor jeg postet. Jeg har fått svar på Simplydiscus.com.

Sportsfisker og akvarist
 
Postet 24.04.2016 kl. 16:44
[Rapportér innlegg]
4  

milo
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Sarpsborg
Jeg svarte kun generelt, DU er da jo tross alt aktiv her inne du. Og prøver...
Irritert eller i forsvarsposisjon, vel... Jeg har ikke tall på alle de diskusjonene som har blitt startet på Facebook hvor folk klager over hvor dårlig AF er, hvor lite aktivitet det er der osv, osv....
Når jeg da sier at de tross alt kan være med og gjøre AF bedre så får jeg bare sure svar...
Men tenk om alle de hadde gjort som deg og faktisk startet den diskusjonen HER og ikke på FB? Da hadde det jo faktisk vært liv her inne da... For er man først inne og leser 1 ting så leser man jo gjerne flere ting med det samme...

Discus er noe jeg kan svært lite om, derfor blander jeg meg ikke i rene discusdiskusjoner.

Faren med at aktiviteten synker og synker her, er at brått så er faktisk AF borte. Og da forsvinner all informasjonen her inne også. Nøyaktig slik det skjedde med Nettakvariet (hvis du kjenner til det) Det ble lenge forsøkt å holde liv i NA, men så lenge brukerne sviktet så var det til slutt ingen vits mer. Det ble lagt ned. Og DA begynte folk å spørre etter ting, det var så dumt at det ble lagt ned, osv, osv.... Men det er dessverre slik som skjer når folk flytter alt over til FB.

 
Postet 24.04.2016 kl. 19:21
[Rapportér innlegg]
5  

Spermwhale
Medlem male.gif
Fra: Oslo
Joda, jeg husker godt Nettakvariet, og hvor trist jeg synes det var at det ble borte. Jeg ser at det stadig opprettes akvarierelaterte grupper på FB, og aktivitetsnivået der øker jevnt og trutt. Folk synes vel at det er "lettere" og poste der siden de allerede tilbringer en del tid der. For og poste et lite "skrytebilde" o.l. så er vel det greit nok, men det er jo umulig og finne informasjon der, det er jo ingen systemer eller søkemuligheter, så AF er jo på et helt annet nivå når det gjelder både mengde og kvalitet på informasjon. Som du nevner så ser også jeg faren ved at flere og flere poster på FB, og ikke her på AF, og det ville være veldig synd om AF også skulle bli borte, det blir ikke det samme og forholde seg til utenlandske forum. Vi får håpe at folk kjenner sin besøkstid, og bruker AF flittig fremover. Jeg tror Diskusforumet er lite brukt fordi det kan se ut som det har vært endel stridigheter her tidligere, som har gjort at folk trakk seg ut. (Leste noen gamle tråder) Og det er veldig synd for oss som starter opp ferske med diskus, men jeg finner endel nyttig informasjon i de gamle trådene :)

Mvh
Øyvind

Sportsfisker og akvarist
 
Postet 24.04.2016 kl. 19:59
[Rapportér innlegg]
6 Diskus

Buskiz
Medlem male.gif
Fra: Oslo/Lindeberg
Hei regner med at du har vært innom siden til Kai Hansen:
Diskus

 
Postet 24.04.2016 kl. 22:01
[Rapportér innlegg]
7  

Spermwhale
Medlem male.gif
Fra: Oslo
Ja, der har jeg vært :)

Sportsfisker og akvarist
 
Postet 24.04.2016 kl. 22:11
[Rapportér innlegg]
8  

Beurre blanc
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Tja, AF kan vel bare skylde på seg selv for og ha latt spydige forum brukere holde på over lang tid og dermed skapt sin egen forum død. Ingen som gidder og bidra mer da, forståelig nok.

 
Postet 01.05.2016 kl. 00:18
[Rapportér innlegg]
9  

Spermwhale
Medlem male.gif
Fra: Oslo
Jeg har lest i endel gamle tråder her, og har skjønt at det har gått litt hardt for seg i endel tråder, med personangrep og endel ufin språkbruk. Uansett så er det veldig synd, at forumet for akvariets konge i praksis er dødt, da det åpenbart finnes mye diskuskompetanse der ute.

Sportsfisker og akvarist
 
Postet 01.05.2016 kl. 09:20
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)