Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Fór og fóring
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Heidi Ingdal © Karl Kristian © Roy O. Læhren Jakobsen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Gelatin?
1  

Rune Slemdal
Medlem male.gif
Fra: Råholt
Hei. Jeg sliter litt med å få enkelte av fiskene mine til å spise grønt. I første rekke Oscar og Heros sp. De tar forvellede erter, under tvil, men det tygges og spyttes og det blir i det hele tatt ganske så mye søl.

Hvis jeg i stede lager en "mix" bestående av akvarievann, rå laks/ørret/reker samt grønt, og så fryser dette, går det noe bedre men jeg liker ikke å gi frossent fór. Tenker så. Hva med gelatin? Maten kan jo da tines og vil beholde sin tenkte fasong og porsjonsstørrelse mye bedre enn "isblokker".

Leser at gelatin inneholder typisk 90% proteiner og 10% vann. Høres jo greit ut, men vet noen om gelatin i det hele tatt vil være bra for fiskenes fordøyelse og/eller har noen andre i samme båt tips til egnet bindemiddel i ett sånt prosjekt? Vil kanskje Kokosfett-delfiafett være bedre?

På forhånd takk.

 
Postet 12.06.2018 kl. 17:03
[Rapportér innlegg]