Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Tone Andreassen © Trond Runar Karlsvik © Lars Jamne
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Isabelle's akvarium +++ :-)
1  

Cosmo
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Fant ut at jeg måtte lage meg en personlig tråd jeg også, mest for min egen del egentlig.. ;-)

Dere kan lese litt om meg og karene (3stk) på siden min, så jeg trenger forhåpentligvis ikke å gjenta alt det for dere som lurer.. Kan begynne å fortelle litt om ting fra idag.

Da jeg kom hjem så den ene (av totalt tre) bolivianske sommerfuglen min litt dårlig ut, det har den gjort siden jeg fikk den for en ukes tid siden.. Den har liksom vært litt passiv, gjemt seg og ikke vært særlig intr. i mat. Flyttet den idag over i 28-literen sammen med to reker og noen snegler for å se om den tørr å komme fram litt og kanskje spise litt uten konkurranse.

Var også å skulle kjøpe flere albino pansermaller og dro på en av de to lokale dyrebutikkene og spurte om de hadde noen albino coryer inne.. Jenta bak disken så på meg med et spørsmålstegn over hodet.. Jeg gjentok at jeg var ute etter albino pansermaller.. Ingen respons. Jeg gikk selv og tittet i karene og fant heldigvis fiskene selv. Hun beklaget seg og fortalte at hun var ganske ny. Jeg hjalp henne å fange 5 coryer og spurte om prisen. Hun tittet på prislisten som hang ved siden av og bladde flere ganger forbi "Pansermaller 39kr" før jeg måtte forklare henne at dette var en type pansermalle.. ;-) Etter mye om og men fikk jeg i det minste fiskene mine, men skjønner fortsatt ikke hvordan hun kunne fått seg jobb i dyrebutikk...

 
Postet 07.04.2010 kl. 17:57
[Rapportér innlegg]
2  

Isabelle
Medlem female.gif
Fra: Oslo
Haha, det er noen som ikke er like smarte som oss! :P

Forresten; ble litt paff da jeg så linken din; vi heter det samme, OG har bolivianske sommerfugler og cory's! hehe

Men lykke til videre med denne kule hobbyen :)

 
Postet 07.04.2010 kl. 18:57
[Rapportér innlegg]
3  

Cosmo
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Hehehe så morsomt!

Ja, har sett tråder av deg her inne også, og blikket stopper ganske automatisk opp på det tøffe navnet! ;)

Ser forresten også at vi har en "malplassert" kampfisk til felles.. Jeg har også en liten gutt som svømmer rundt i det ellers ganske amerikansk-inspirerte karet.. ;)

Takk og lykke til til deg også!

 
Postet 07.04.2010 kl. 19:26
[Rapportér innlegg]
4 Hektisk dag..

Cosmo
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Har bestilt mange flotte planter fra en her på Akvaforum som kom i posten idag, kjempefine!! Bl.a. Papegøyeblad Heteranthera zosterifolia og Nesaea crassicaulis. Brukte dermed fort 3-4 timer på å omdekorere de tre karene mine.. (Bilder kommer!)

I tillegg kom plutselig katten i huset gående med masse gul væske på ryggen..! Det viste seg å komme ut fra et ganske stort hull i ryggen og jeg brukte fort en toalettpapirrull på å få tørket unna alt verket. Etter en tur til dyrlegen og en og en halv tusenlapp senere fikk jeg vite at det var en byll fra et kattebitt, og pusen måtte få antibiotikakur. Byllen og infeksjonen er heldigvis borte og hun ser piggere ut allerede.

Ellers er jeg lykkelig for å ha skaffet min første ancistrus, en L-144. Flere blir det nok, men de hadde bare denne ene stakkaren igjen på dyrebutikken da jeg var innom. Har også tatt avgjørelsen om at plecoene og gibbicepsene nå skal selges, da jeg lenge har visst at de blir for store.

Gleder meg også til å hente Dvergkulefisken min i byen på onsdag!! :)

 
Postet 30.04.2010 kl. 01:17
[Rapportér innlegg]
5 Kulefisk i hus! :)

Cosmo
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Da var Dvergkula på plass! Fant den på TAM Lade i Trondheim, og guuud for en stor og fin butikk må jeg si!! Var helt i ekstase der jeg gikk fra hylle til hylle med fisk og annet fint.. Noe annet enn de små lokale butikkene her på Stjørdal.. ;-)

Kula som jeg valgte meg ut så tykk og god ut med ganske tydelige flekker. Etter en halvtimes kjøretur ble den så etterhvert puttet oppi 28-literen som har stått tom en stund nå. Synes karet har blitt ganske stilig, med en skifergrotte med mose, masse planter og en selvplukket trerot m.m. Bilder kommer så snart jeg får fikset kameraet..!

Kula virker å trives allerede, man ser virkelig nysgjerrigheten dens mens den utforsker plante for plante, og smaker litt forsiktig på sand og mose.. De små sneglebabyene som er igjen har den ikke oppdaget enda, men den kastet seg straks over noen frosne mygglarver jeg puttet oppi!

Får håpe at den lille trives og vil få det bra, da dette er min første kulefisk..!

 
Postet 05.05.2010 kl. 14:05
[Rapportér innlegg]
6  

Cosmo
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Klikk på bilde for større versjon
Siden tråden min heter "Isabelle's akvarium +++" så hiver jeg inn en liten oppdatering fra hundeverdenen også.. ;-) Min 9mnd gamle Cocker Spaniel ved navn Cosmolito har nylig vært til frisøren, og var bare nødt til å lage et FØR/ETTER bilde.. Han ble ganske annerledes! ;-)

Kanskje litt penere før, men tror nok han synes det er bra godt! Litt mindre pelsstell for matmor også..!

Har forsåvidt også fått filmet kulefisken som spiste sin første snegle idag! Mulig jeg får lagt ut link til filmen i løpet av morgendagen.

 
Postet 18.05.2010 kl. 00:40
[Rapportér innlegg]
7  

Animorpher
Medlem female.gif
Fra: Arendal
Lykke til videre,håper alt order seg med Akvarie lekkasjen dere hadde!

26.år gammel Kvinne bosatt i Arendal,har en 54.L og en 115.L Akvarium oppe og går,mens jeg kikker meg om etter en Svart Mops.
 
Postet 13.09.2011 kl. 22:07
[Rapportér innlegg]