Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Richard Dybdahl © Linda Widente © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Saras zoo
Sider: 1 2 3 4 5 6 7
121  

Anders K
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Oslo
Det varierer veldig fra art til art hvor mye selskap de "trenger" for å være aktive, hvis du skjønner. Noen arter svømmer rundt og har det greit om de bare er et par, mens andre ligger og sturer om de er mange flere... og det varierer ikke minst veldig fra gruppe til gruppe. Rart det der ;-)

Men ja, jeg tror nok at det kunne hjelpe å utvide stimen om mulig. 7 er jo ikke noen knøttliten gruppe sånn sett, men det er jo faktisk ikke så mange heller. Det finnes mange tilfeller der det har hjulpet å utvide flokken med Corydoras for å få de mer aktive. Så kanskje, kanskje... men det er aldri lett å være helt sikker. Men er veldig enig i at Corydoras som bare ligger og sturer er kjedelig, det er sikkert! Har opplevd det mange ganger...

 
Postet 29.09.2013 kl. 13:07
[Rapportér innlegg]
122  

Sara P
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Defintivit ikke kjekt med coryer man aldri ser. Prøver å snike på dem mens jeg ligger på gulvet, og tar meg selv i å sniiike meg gjennom rommet for å få et lite glimt av dem. Kan umulig se normalt ut:-P Dessverre fyker de av sted med en gang jeg kommer.

Får vel smøre meg med tålmodighet og håpe jeg finner noen flere av coryene til salgs når jeg får ny leilighet. Da blir det vel en utviding av stimen og en gjeng kuhliiål:-)

 
Postet 29.09.2013 kl. 13:40
[Rapportér innlegg]
123  

Sølvi Gullaksen
Medlem female.gif
Fra: danmark
Tror ikke det blir noe problem å ha flere coryer i det karet . Så om de fortsetter å være sky så ville jg vurdert å få noe flere enten av samme sort eller en annen type. Men det var jo litt synd at du solgte de andre du hadde da ;)

Om du vil kan du jo få kjøpe tilbake Atroene dine ?

 
Postet 29.09.2013 kl. 15:31
[Rapportér innlegg]
124  

Sara P
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Ja, var jo litt dumt, men trodde jo ikke de kom til å forsvinne helt da:-P Om det blir flere tenker jeg at det blir noen fler svarte i så fall. Du har vel ikke blitt lei atroene?:-) Forøvrig ble også atroene mer sky når pandaene forsvant, så vet ikke om det hadde vært noe nytte i. Vil også ha noen som tåler litt høyere temp enn panda og atro. Det var litt av grunnen til at jeg solgte dem, siden jeg tenkte å ha gurami og kampfisk. Har sett at de har hatt svarte coryer på Sentrum Zoo, så får heller bare holde utskikk etter flere.

 
Postet 29.09.2013 kl. 15:47
[Rapportér innlegg]
125  

Sara P
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Klikk på bilde for større versjon
Det skjedde noe etter innlegget om coryene. Både i dag og i går når jeg foret kom nesten hele gjengen fram. Det er lenge siden sist! Kanskje de skjønte hvor frustrert jeg begynte å bli, hehe.

Var på sentrum zoo i går, og 4 honningguramier ble med meg hjem. Skulle vært 3 hunner og en hann, men er to av hver.. Så da har jeg 3 hanner og 2 hunner. Er spent på hvordan det går, burde vært omvendt. Foreløpig er de nye ganske sky, mens den gamle viser seg i sin vakreste prakt.

(Sist endret 01.10.2013 kl. 09:59 av Sara P )
 
Postet 01.10.2013 kl. 09:58
[Rapportér innlegg]
126  

Sølvi Gullaksen
Medlem female.gif
Fra: danmark
Så bra at de kommer frem igjen nå da :)
De pleier jo å være mye fremme disse svarte så de har vel bare hatt seg et nykk.
Nei ,jeg er ikke lei av Atroene ,ville bare gi deg muligheten til å få de tilbake om du ville.
Litt sky er de ,men ikke så veldig, selv om de stivner til når jeg plutselig står foran de ,men det er jo ganske så vanlig.

 
Postet 01.10.2013 kl. 10:15
[Rapportér innlegg]
127  

Sara P
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Får håpe det kommer seg nå, da. De var veldig lite sky i begynnelsen, men har blitt mer og mer sky etterhvert.

Takk for tilbudet:-) Som sagt tror jeg at jeg heller vil ha en større gruppe av de svarte etterhvert. Hadde jo vært kjekt med lek på de også, når jeg får et eget sted og mer plass til akvarier:-)

 
Postet 01.10.2013 kl. 11:15
[Rapportér innlegg]
128  

Sølvi Gullaksen
Medlem female.gif
Fra: danmark
Skjønner godt at du gjerne vil ha flere av de ,de er jo flotte da :)

 
Postet 01.10.2013 kl. 11:17
[Rapportér innlegg]
129  

Sara P
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Klikk på bilde for større versjon
Går bra med de 5 honningene foreløpig. Hannen jeg har jager de andre litt, men det er vel naturlig siden han var der først. Han er konstant i leksfarger, og bygger skumrede. De andre er litt sky, og hannene har ikke farget ut., men det går seg vel til. Får se hvordan det blir når de andre er husvarm.

Reiser til Danmark i morgen, så får bare håpe det går greit. Far i huset er veldig interessert i koi-dammen sin, men akvariet mitt er ikke like interessant visst :-)


Flotte hannen som bygger og bygger


En av hunnene

(Sist endret 03.10.2013 kl. 18:22 av Sara P )
 
Postet 03.10.2013 kl. 18:21
[Rapportér innlegg]
130  

Sara P
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Høsten skal jo liksom være tiden for akvariehobbyen til å blomstre.. Dessverre er det stikk motsatt her. Midt oppi praksis, semesteroppgaver og eksamen får de stakkars fiskene mine bare akkurat det de trenger av stell. Blir lite annet enn vannbytter og fôring:-(

Det går veldig fint med de 5 honningguramiene, forresten. Så jo for meg vill krig oppi der med 3 hanner og to hunner, men det går over all forventning. Den gamle hannen står konstant i leksfarger (og lager det stusseligste skumredet jeg har sett, men han er såå stolt likevel:-P). Hunnene har av og til leksstriper, men tror ikke det redet kommer til å lokke noen til seg, hehe.

Ellers er den beste nyheten at jeg kan se jeg har coryer igjen! Vet ikke hva som skjedde, ikke noe endringer i innredning eller vannverdier, men nå er de svarte coryene mer livlig enn noensinne:-) Det gjør en sjel glad, vet dere! De farter frem og tilbake og stuper ivrig til ved fôringstid.

 
Postet 18.11.2013 kl. 12:55
[Rapportér innlegg]
131  

Sara P
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Klikk på bilde for større versjon
Før jeg reiste til Danmark våget jeg meg til å kjøpe en til kampfisk. Tok en råsjans, men tenkte at om det ikke fungerte, så ble det et til kar på meg;-) Var kommet så mange flotte hanner jeg rett og slett ikke klarte å gå i fra. Ble en hvit og rød delta. Monster-smykketetraene mine har vært snille og greie, og napper ikke finnene hans. Jeg regner med at crowntail-hannen rett og slett vat altfor fristene med halen som ser ut som agn.

Bildene er fra dagen jeg kjøpe han, og finnene var litt på styr fra før. De har heldigvis vokst fint ut nå:)


(Sist endret 18.11.2013 kl. 13:03 av Sara P )
 
Postet 18.11.2013 kl. 13:02
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 2 3 4 5 6 7