Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Ariel Bornstein © Tone Andreassen © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Anders' akvarierom [NR. 1]
Sider: 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 80
1581  

Linda W
Medlem female.gif
Fra: Hobøl
Laminaten her er av absolutt billigste merke og er egentlig ikke trygg for bare tær lenger etter alle mine "1001 måter å.."-øvelser. Før reolen ble plassert er overganger ved listverk og kontakter silikonert, i tillegg har vi tapet fast sånne under-kontorstolen-plater fra lista og et stykke ut på gulvet, de er klare og skjemmer ikke veldig, foreløpig ser det ut til å være en brukbar ide...

 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 03:58
[Rapportér innlegg]
1582  

Tvillingmamma80
Medlem female.gif
Fra: Aust-Agder
Da får vi håpe du er fornøyd.

Har laminat her i huset og med kattunger som stadig bommet på kattekassa svulma det opp med en gang. Og ja, jeg hang på og lufta katter og tørka før de var ferdig. Men det hjalp virkelig ikke. Så burde egentlig lagt alt på nytt her, men det gjør vi ikke. De tre fire verste bordene kommer vi til å bytte ut til sommeren. Men det andre får bare være. Verste er faktisk rundt kantene så ikke midt på gulvet. Da går det an å ta opp og fikse.

Derimot har jeg hatt en tilitersbøtte utover gulvet. Ja jeg drev å skifta vann i akvariene og med to aktive pusunger (de var jeg begynt å bli store, de andre søskna hadde flytta og bare disse skulle vi beholde) som synes bøtter med vann er morsomme så tipper de hele bøtta mi utover gulvet mitt! Dette var midt på gulvet. Trenger vel ikke si at dette tok lang tid å tørke opp? Alle mann ble satt i arbeid og redningsaksjon ble igangsatt. Dog, dumme katter tuslet rundt i vannet og dro det jo med seg. Her ble det derimot ikke no problem med bulinger. Så ser ut som det problemet forholder seg i kantene inn til veggen! (Og ja, jeg har lært å ha et øye på hver pus + et øye på akvariet + et øye på slangen så jeg har vel fått meg fire øyne når jeg bytter vann)

Kanskje det ville vært smart å lagt en silikon"list" inn mot veggen? Eneste stedet jeg har slitt med ødelagt laminat selv om det har blitt tørka opp fluksens. Det var fordelen med å ikke være arbeidsfør og ha kattunger. Man kunne løpe etter de som gale ;)

Tvillingmamma80 72L, 90L, 340,375 og 550 liter
 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 08:42
[Rapportér innlegg]
1583  

Sølvi Gullaksen
Medlem female.gif
Fra: danmark
Har hatt mye av ser samme problemet som Tvillingmamma bortsett fra at jeg har en hund som har hatt div. uhell innimellom.Dette har skjedd midt på gulvet og gjerne om natten slik at det ikke har blitt tørket opp med en gang.Her har det ikke skjedd noe galt. Men på kjøkkenet som vi fikk en lekkasje på fra oppvaskmaskinen og dermed seg vann under de første platene så bulte det kraftig opp.Så det er nok her det svakeste punketet er og som anbefalt over så silikonerte vi også de nærmeste bordene der det er mest fare for vannsøl. Vil derfor anbefale dette på det sterkeste.

 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 09:32
[Rapportér innlegg]
1584  

Anders K
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Oslo
Klikk på bilde for større versjon
Takk for tips, folkens :) Jeg får gjøre det beste ut av det...!

Prøver med bilde igjen. Kanskje det funker i dag.
Det gjorde det!

Laminaten som skal legges i akvarierommet...PS! Nå har jeg tatt bilder til ny tråd, så nå tenkte jeg at jeg skulle opprette den. Håper det fungerer, nå da!

(Sist endret 19.04.2013 kl. 14:20 av Anders K )
 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 14:19
[Rapportér innlegg]
1585  

Anders K
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Oslo
Huff, hva er det med Akvaforum om dagen? I forrige innlegg gikk bildeopplasting fint, men nå skulle jeg opprette en personlig tråd, og gjett hva som skjedde! Feilmelding. Innlegget postes, bildene forsvinner. Ufattelig irriterende!

 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 14:46
[Rapportér innlegg]
1586  

Anders K
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Oslo
Klikk på bilde for større versjon
BILDENE SOM SKAL BRUKES I DEN NYE TRÅDEN...

Må forsøke å laste de opp her, de forsvinner når jeg skal opprette tråd.

(Sist endret 19.04.2013 kl. 15:10 av Anders K )
 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 15:09
[Rapportér innlegg]
1587  

Anders K
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Oslo
PUH! Da er ny tråd opprettet. Da er det bare å rydde seg ut av nåværede akvarierom, så fortsetter ferden videre i ny tråd og nytt rom ;-)
Vil si hjertelig takk til alle følgere jeg har hatt i denne tråden, alle tilbakemeldinger, oppmuntringer og mer...

Håper dere henger med i neste rom og neste del :))

DU FINNER NY TRÅD HER.

MODERATORER: Fint om dere stenger denne tråden nå... men ikke sletter ;)

(Sist endret 19.04.2013 kl. 15:24 av Anders K )
 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 15:19
[Rapportér innlegg]
1588  

Sølvi Gullaksen
Medlem female.gif
Fra: danmark
Synes det er litt leit når nye tråder startes jeg for da blir det mer tungvindt å bla tilbake etter innlegg som har vært tidligere. Men ,men en må jo bare gjøre det en selv synes er greit,lykke til med den nye tråden iallfall :)

 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 15:39
[Rapportér innlegg]
1589  

Anders K
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Oslo
Jeg skjønner tankegangen din, Sølvi, og jeg er jo litt enig med deg der. Vurderte lenge om jeg skulle starte ny tråd eller fortsette her. Til slutt bestemte jeg meg for å starte en ny, da blir det jo en tråd om det første akvarierommet og et om det andre :-)

Jeg har gjort det så enkelt som mulig, da, for det ligger jo link til denne tråden i den nye, og link til den nye i denne... så det blir jo på en måte ikke noe verre enn å bla til neste eller forrige side. På en måte, da.

Nei, dette blir siste innlegg fra meg i denne tråden. Link til den nye ligger altså to innlegg over :)

 
(Stengt)
Postet 19.04.2013 kl. 16:16
[Rapportér innlegg]
(Stengt)
Sider: 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 80