Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang © Håvard Støre Andresen © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Eventyret
Sider: 1 2 3 4 5
81  

Viktor
Medlem male.gif
Fra: Frøya, Sør-trøndelag
sitat av Liv Skamsar:


No måtte eg på googlemaps for å sjå kor Frøya var. Gudbetre-du bur jo meir avsides enn meg kan det virka som. Det hadde eg aldri trudd eg skulle seie! Eg prøvde å komma meg til Frøya med reisebeskrivelse på google maps-og det var jo ikkje mogleg eingong.

Eller så var det den der ikkje-tekniske kompetansen som slo til igjen. Ein av to :)

Uansett tenkjer eg at det blir i lengste laget å køyra både for meg og fiskane, og muligens og for min kjære eldgamle rustholk av ein subaru. Men om eg nokongong finn meg sjølv i området, tek eg deg på ordet. Flotte pønkarfisken ;)Hehehe. Jeg forventa liksom ikke at du skulle kjøre hit ens ærend for noen fiskepinner. Men det er mulig å sende fisk også. ;) Jeg bare nevner det.

Hvorvidt det er avsides avhenger av øyet som ser, men du kommer ikke særlig mye lenger ut i havgapet her på Trøndelagskysten nei.

History will be kind to me, for I intend to write it.
 
Postet 20.06.2019 kl. 18:34
[Rapportér innlegg]
82  

Liv Skamsar
Medlem female.gif
Fra: jostedal
sitat av Liv Skamsar:
Men ingen gullfisk denna gongen ;)


sa kjerringa den gong. Så vart eg fiskebestemor!

Gullfiskane som forlot meg i vår har blitt foreldre. Så når eg fekk spørsmål om eg kunne overta(berge) eit par yngel fra glupske gullfiskmunnar fram til sommaren att, så var det ikkje nei i min munn.

No bur det tre søte små gullfiskyngel i 90 literen -midlertidig! Til sommaren er dei forhåpentligvis store og sterke nok til hagedam-livet.

Og sjølv om dei no er berga frå å bli etne, så må eg ete i meg orda fra forrige innlegg. Det smakar litt bittersøtt må eg innrømma. Bittert fordi det igjen beviser at eg ikkje kan bestemme meg for noko og stå for det. Søtt fordi herremidas kor søte gullfisk-(SL)yngelen er, og kor deilig det føltest å ha gullfisk i hus om enn berre for ein liten periode! Skal bli moro å sjå utviklinga. Enn så lenge er det to små nydelige sølv og ein nesten gjennomsiktig med raudskjær.

 
Postet 31.08.2019 kl. 00:22
[Rapportér innlegg]
83  

Liv Skamsar
Medlem female.gif
Fra: jostedal
Klikk på bilde for større versjon
Alt har vore fred og ro og velstand i dei tre kara mine. Ingenting å rapportere om-kjedelig harmonisk! Så kom tida da far og born måtte vere heime HEILE tid. Mor måtte ut for å gi dei andre arbeidsro-og der oppdaga ho ein "hage" som var sørgjeleg kjedeleg! Hadde gjort seg med ein hagedam?!
Så kjerringa tok fatt med spade og oppdaga at "hagen" bestod av 90 prosent stein og fjell. Og vips (etter to månadar med tårer og tenners gnissel og MAS og GNÅL! så VIPS ordna Mannen ein snerten Kubota mini gravar. Så da var me igang igjen med "Kjerringa gjer ting ho absolutt ikkje kan". Banana for scale ;)

 
Postet 03.07.2020 kl. 00:01
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 2 3 4 5