C.irrubesco og fôring
Postet 10.11.06 kl 10:54
Servers med salat og en bedre rømme-dressing
Neida, du trenger ikke å gjøre noe som helst. En bit fiskefilet, rå eller kokt, samme med reka, er alt som skal til. Noen velger å la fisken jobbe litt for hver tugge med mat, andre gir så små biter at det kan slukes helt. En kombinasjon er nok klart det beste.
Fjern rester av foret som ikke spises.
Neida, du trenger ikke å gjøre noe som helst. En bit fiskefilet, rå eller kokt, samme med reka, er alt som skal til. Noen velger å la fisken jobbe litt for hver tugge med mat, andre gir så små biter at det kan slukes helt. En kombinasjon er nok klart det beste.
Fjern rester av foret som ikke spises.
Postet 10.11.06 kl 11:00
Postet 10.11.06 kl 11:42
Endret: 10.11.06 kl 11:43
Postet 10.11.06 kl 11:47
Postet 10.11.06 kl 11:50
Postet 10.11.06 kl 15:14
Postet 10.11.06 kl 15:34
Postet 10.11.06 kl 15:36
Postet 10.11.06 kl 16:53