Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Fisk >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Fisk
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne © Kjell Tellefsen © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Corydoras starbai egg! Hurra og hjelp!
1  

Thomas A Eriksen
Medlem male.gif
Fra: Fredrikstad
For 2 dager siden oppdaget vi egg på ruta og på planteblader i en 220 l hvor vi har en gruppe på Corydoras starbai. Har ikke fått fulgt med så mye på dette karet, så vi ble veldig overrasket og glade. Følte oss veldig grønne, vi har drevet mest med malawi. De ordner jo det meste selv. Vi fikk plukket de ut og satt de i en boks med en luftesten og tilsatte metylenblått. Eggene så ganske hvite ut og de var heller ikke seige.

I dag morges var det nye egg på ruta og på planteblader, hurra. :o) Disse var ikke der i går kveld.

Min bedre halvdel leste litt på nettet og leste noe om at eggene ikke skal være hvite. Skyldes at de ikke er befruktet? Har de lagt for lenge?

Vi tok en tur til Dahls Dyrerike idag og fikk tak i noe som heter Euflavin, noe som skal være bedre å bruke enn metylenblått.

Vi har fjernet de eggene vi tok ut her om dagen på bakgrunn av at disse er hvite. De nye eggene vi tok ut i dag er litt gjennomsiktige og gulaktige. De var også seige/klebrige. Så nå har vi satt disse i en boks (type man bruker når man fanger fisk i dyrebutikker) med en luftesten. Vi har tilsatt Euflavin til vi fikk en litt gul/grønt farge på vannet. Hvor stor "fart" skal det være på luftestenen? Skal det være litt eller mye sirkulasjon?

Tror nok at det vil dukke opp flere spørsmål etterhvert. hehe

Malawi og L-maller, det er hva jeg trenger.
 
Postet 18.04.2007 kl. 19:54
[Rapportér innlegg]
2  

Thomas A Eriksen
Medlem male.gif
Fra: Fredrikstad
Ingen som vet?

Malawi og L-maller, det er hva jeg trenger.
 
Postet 19.04.2007 kl. 08:46
[Rapportér innlegg]