Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Fisk > Botia >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Botia
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Gulbrandsen © Runar Heskestad © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Botia
Søk
Siste innlegg
Polka-dott botia - napper heller i haler enn å spise snegler ?
1  

Herr Fischer
Medlem male.gif
Fra: Hundvåg
Siden jeg har en skivesnegleplage tenkte jeg å skaffe meg noen fisk som er glad i snegler. For en uke siden kjøpte jeg tre Polka-dott Botia siden det er kjent at de spiser snegler. På den fronten har ingenting skjedd, sneglene stortrives fortsatt. Men så oppdaget jeg at to guppier og to Corydoras mangler deler av halen. Noen som har gjort den samme erfaringen ? Tenkte gjerne at det tar litt tid før de oppdager de lekkre sneglene siden de ikke fikk tak i de i karet hos forhandleren ... Flotte er de jo, men dette går for langt !

 
Postet 12.06.2007 kl. 19:49
[Rapportér innlegg]
2  

Havengel
Medlem male.gif
Fra: Asker
Har en polkadott som har forsynt seg med øyebrynet til en stor dolkestikktetra. De har jaget flere av fiskene rundt i akvariet, men det ser ut som om det bare er den ene som er aktiv på øyenapping. Plager også de store praktbotiaene innimellom.

 
Postet 14.06.2007 kl. 22:56
[Rapportér innlegg]
3 Botia

Eldar.M.R
Medlem male.gif
Fra: Rødberg
Kjøp heller Pakistanbotia isteden. Dette er den perfekte snegleeter som ikke blir alt for stor og som ihvertfall jeg har veldig god erfaring med ;)

Hoved fisken går i Ciklider, Maller og Levendfødere! :D
 
Postet 17.01.2010 kl. 18:24
[Rapportér innlegg]
4  

Jovial
Medlem male.gif
Fra: Oslo
3 stk Botia er for lite uansett hvilken type Botia det er snakk om. Dette er en veldig "sosial" fisk og de utvikler et hierarkisk system seg imellom. På den måten holder de seg stort sett til egen art og lar de andre ifred. Når de er for få, er det typisk at de begynner å hakke på andre. Enkelte individer er også finnenappere uansett. Men dette er mere individuelt enn arts betinget (kanskje med unntak av skunk,tiger botia etc).

(Sist endret 17.01.2010 kl. 18:59 av Jovial )
 
Postet 17.01.2010 kl. 18:59
[Rapportér innlegg]