Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Fór og fóring
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Rose Utne © Sonja Cygnel
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Kresen Agassizii
1  

Henriflette
Medlem female.gif
Fra: Oslo / Helsfyr
Jeg kjøpte nylig et par flotte Apistogramma Agassizii Double Red. Nå sliter jeg med å få dem til å spise skikkelig. Vanlig flakfôr vekket liten interesse, og det meste kom ut igjen med en gang gjennom munn eller gjeller. Røde mygglarver (type Fresh Delica) vakte litt mer begeistring, men led samme skjebne; larver på 1-1,5 cm kom rett ut av gjellene igjen, det så ganske grotesk ut. I kveld har jeg prøvd med et fôr jeg fikk med et brukt akvarium; Sera Premium for diskus og andre kresne fisk. Her står dvergciklider nevnt i målgruppen. Dette fôret vakte stor begeistring hos ciklidene, men også dette kom rett ut igjen fra gjellene, tilsynelatende like mye som gikk inn i munnen.

Hunnen har fått synlig "innovermage", og hannen ser også litt tynn ut, så jeg begynner å bli litt bekymret. Frosne mygglarver står på handlelisten for i morgen, men er det noen som har andre tips til fôr jeg kan prøve?

Under the most rigorously controlled conditions of pressure, temperature, volume, humidity, etc., the organism will do as it damn well pleases.
 
Postet 21.10.2007 kl. 20:05
[Rapportér innlegg]
2  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Mine har vært mest begeistret for diskusfòr og annet granulatfòr. Mye annen mat freses ut gjennom gjellene, men tror nok noe går ned likevel. Frosne mygglarver spises også, de røde er mest populære. Har ikke prøvd Delica-varianten.

Får håpe du finner noe fristende til dem hvis ikke kan du prøve å klekke noe artemia. Nyklekket artemia er snaddermat :)

 
Postet 21.10.2007 kl. 21:32
[Rapportér innlegg]
3  

Henriflette
Medlem female.gif
Fra: Oslo / Helsfyr
Takk for svar :)
Skal skaffe myggiser og granulat i morgen, så får vi se. Mulig det er flak"formatet" de ikke er så glade i. Men det var tydelig at "lukten" av diskusforet fristet, de var helt oppe i overflaten for å få tak i det. Godt å høre at det er normalt at mye kommer ut igjen :)

Under the most rigorously controlled conditions of pressure, temperature, volume, humidity, etc., the organism will do as it damn well pleases.
 
Postet 21.10.2007 kl. 22:01
[Rapportér innlegg]