Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Malawi / Tanganyika / Victoria
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik © Kristian Hollund © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Malawi-Tanganyika-Victoria
Søk
Siste innlegg
Neolamprologus leleupi og julidochromis regani.
1  

maritapunky
Medlem female.gif
Fra: ørnes sør for bodø
oppdaget at mine sitron ciklider har fått yngel(2 kull) og reganiene driver på oppunder en høg stor rot,di passer meget godt på et spesielt område,jeg lurer på om sitronene og reganiene har lett for å få yngel i fangeskap hvis alt er tilrettelagt for dem og di trives godt etc.
skal jeg bare la ynglene være i karet sammen med foreldrene og di andre fiskene(fantom og sitron tetra og praktbarbe,golden nugget og pakistanbotia)) jeg har sammen i karet,det er på 200L og har masse gjemmeplasser.

marita punky B
 
Postet 21.08.2008 kl. 23:10
[Rapportér innlegg]
2  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Disse artene er visst ikke de vanskeligste å få yngel på, men det er usikkert hvor mange som vil vokse opp med såpass mange sultne munner i karet. Spesielt tetra-artene er kjent for å være sultne på yngel. Jeg vil uansett anbefale deg å holde tanganyika-ciklidene i et eget kar. Når det holdes arter som krever så forskjellige vannverdier i samme kar så blir det til at mange av de må leve på grensen av det som er bra for de. For å sjekke ut anbefalte verdier for de forskjellige artene så kan du søke på fiskene i fiskebasen.

(Sist endret 24.08.2008 kl. 15:49 av Tante Astrid )
 
Postet 24.08.2008 kl. 15:49
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)