Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Sykdom >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Sykdom
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne © Tone Andreassen © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Guppy med knekk i ryggen
1  

Linesh
Medlem female.gif
Fra: Trondheim, Heimdal
Hvis en guppy får knekk i ryggen, skal man bare avlive den eller kan den leve et normalt liv (uten å pines eller noe sånnt)
Har lest at det kommer av innavl og at de fleste guppyer vil få sykdommer og knekk i ryggen, men er endlers levendeføder slik også eller er de mere hardfør?

Prøver så godt jeg kan :-)
 
Postet 01.01.2010 kl. 19:06
[Rapportér innlegg]
2  

Rita B
Medlem female.gif
Fra: Åseral
Jeg har hatt en del guppy, men har aldri sett at de har hatt knekk i ryggen. Svømmer de og de er opplagd (det ser du om de vil ha mat,om de møter opp når du kommer, de tigger) og diller rundt som normalt er det jo ikke så stor fare men er ikke humøret helt på topp hadde jeg vurdert å tatt den.bare tenke seg selv hvordan det er med knekk i ryggen. Lett å greit å få nye. :) Good Luck :)

Det var en gang to sandhauger på stranda. Plutselig ble den ene skuffet over den andre.
 
Postet 01.01.2010 kl. 21:18
[Rapportér innlegg]
3  

aquadilla
Medlem female.gif
Fra: Arendal
Jeg har en guppy som har fått en slags pukkelrygg..... Var helt normal før. tenkte jeg måtte ta livet av den, men ukene har gått, og den ser ikke ut til å lide av det. svømmer rundt sammen med de andre og spiser godt. Virket som den ble slik etter jeg hadde hvitprikk i karet, men vet ikke om det er tilfeldig eller om det er en kjent komplikasjon..... Dette var jo egentlig ikke noe svar på spørsmålet ditt, hehe, men tenkte jeg skulle dele min guppyknekk :)

 
Postet 01.01.2010 kl. 21:26
[Rapportér innlegg]
4  

Ine
Medlem female.gif
Fra: ukjent
Før når jeg hadde en del guppyer hadde jeg også litt av det problemet. Min erfaring er at dette ikke er så lett å behandle og at de alltid dør etter hvert. Hadde kanskje derfor tatt livet av den om jeg var deg... Jeg vet selv ikke hva det er og mine ble aldri født med det, men det kom etter hvert.

Stine
 
Postet 02.01.2010 kl. 06:43
[Rapportér innlegg]
5 Innavl!

monic
Inaktiv bruker
Hei !
Har selv hatt samme problemet.Det kommer av innavl noe som er et problem med guppy, de som har en slik "knekk" lider ikke, men de lever vanligvis noe kortere. Selv har jeg valgt å avlive de ( tilsammen 3 stk.) for at de ikke skal formere seg, de blir jo befruktningsdyktige etterhvert.
Lykke til!
Monica

 
Postet 03.01.2010 kl. 16:20
[Rapportér innlegg]