Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen © Linn Melås © -mette-
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Temperatur??
1  

Kate Chaneth Bratvold
Medlem female.gif
Fra: hunndalen
fått så mange forskjellige svar på dette, at jeg veit ikke hva jeg skal høre på??? hvor mange grader ca bør akvariet mitt ligge på? ligger nå på 24 grader. har div. småfisk bla. guppy, kardinal tetra, sølvhai, ol.

 
Postet 01.04.2010 kl. 13:29
[Rapportér innlegg]
2  

Nils Vollstad
Medlem male.gif
Fra: Tromsø
Du vil få mange ulike svar på hvilken temperatur du bør ha i akvariet ditt, fordi du har ulike fisker i ditt akvarium. Disse fiskene kommer fra ulike verdensdeler og dermed veldig store variasjoner i temperaturer. Hvis jeg spør deg hvilken temperatur vil du anbefale meg å holde en isbjørn, en brunbjørn, en koalabjørn eller en nesebjørn ville du nok riste på hode og si at disse må jo selvfølgelig holdes på forskjellige temperaturer.

Men du er jo heldig som har havnet på en gruppe fisk som kan holdes på en temperatur rund ca 25 grader. Og det er ikke noen katastrofe for noen av disse om de holdes på 24 eller 27 grader.

Ps Sølvhai er ikke en liten fisk, den blir 35 cm lang og er en stimfisk som bør holdes i akvarier over 200 cm eller større.

(Sist endret 01.04.2010 kl. 14:01 av Nils Vollstad )
 
Postet 01.04.2010 kl. 13:58
[Rapportér innlegg]