Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Fisk > Kulefisk >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Kulefisk
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Sogn Dahle © Linn Melås © Astrid Westad
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Kulefisk
Søk
Siste innlegg
Dvergkulefisk + reker i 28-liter?
1  

Cosmo
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Har en 28-liter med god beplantning, skiferstener, mose +++ og 2 Blå Tigerreker. Tenkte å skaffe en kulefisk å ha sammen med dem, men kunne tenkte meg å hørt litt om erfaringer med denne kombinasjonen først.. Ser jo at det står at det KAN gå bra på dwarfpuffers.com og ser at i mange av karene registrert på akvaforum med dvergkulefisker har de dem sammen med reker. Desverre er de fleste gamle inaktive brukere..

Lurer også på hvor ofte de bør få snegler som kosttilskudd, da jeg har lest at dvergkulene ikke er avhengige av dem pga tennene, men at de bør ha noen alikevel. Har et saktegående oppdrett av pestsnegler, så lurer på om det holder med en snegle hver 1 til 2 uke?

 
Postet 05.04.2010 kl. 01:32
[Rapportér innlegg]
2  

Cosmo
Medlem female.gif
Fra: Trondheim
Prøver igjen, uten å lage en ny tråd.. ;-)

 
Postet 06.04.2010 kl. 18:59
[Rapportér innlegg]
3  

Judosola
Medlem female.gif
Fra: Tromsø
Skalldyr er jo naturlig kost for kulefisk, så hvorvidt det går eller ikke må man nesten bare prøve seg fram med. Er rekene store nok er det mulig det går, men jeg skal ikke si noe sikkert. Jeg vurderte å ha i reker i mitt dvergkulekar for å ha noen algespisere, men droppet det siden det mest sannsynlig ikke vil gå i lengden.

Mine knuste aldri skallet på sneglene, de bare sugde ut innmaten. Så hovedgrunnen til at de også skal ha snegler i kosten er vel for at de skal få i seg litt grøntfor også, via algene som sneglene spiser. De bør vel ha snegler i alle fall et par ganger i uka. De største skivesneglene fikk gå i fred i karet mitt, så om du er heldig ender du opp med et par snegler som legger egg i kulekaret i tillegg til i sneglekaret. :)

Hvis du tror du er ferdig utlært, er du ikke utlært, bare ferdig.
 
Postet 06.04.2010 kl. 22:13
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)