Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Fór og fóring
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Relatert fisk/plante/dyr
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Mona O © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
L-204 elsker discus for!
1  

Didrik T. Hurum
Medlem male.gif
Fra: Lillestrøm
Hei! jeg lurer på om dette ikke er bra for L-204 og spise Discus for som TetraDiscus, oksehjerte, artemia og rødemyglarver. I kunskaps bassen står det at de bare skal ha dette i leke perioden (når er leke perionden?), mens på nette står det at de kan få litt animalsk for en gang i blant og noen andre steder står det at de ikke tåler det! vegetabilsk for og røtter det er dette jeg gir dem mest av, men det havner alltid noe Discusfor på sand-bunden:-)
noen som kan hjelpe meg litt, jeg har nå matet de med dette i noen uker og jeg ser verken at de syke eller noe lignende. Dem ser mer oplakte ut og er mye mer fremme, samt vokst ganske mye på den tiden.
Kom gjerne med dine erfaringer:-D

takker får svar på forhånd:-)

 
Postet 25.11.2010 kl. 13:23
[Rapportér innlegg]
2  

Donald
Medlem male.gif
Fra: Hordaland
Eg elsker pølser og hamburgere...

Du vet nok innerst inne allerede svaret på det du spør om, men: Panaqolus skal ikke leve i kar der de stadig blir tilbudt fôrtypene du nevner.
Nei, de vil nok ikke se syke ut nå, men feil kost fører aldri noe godt med seg. Hurtig vekst er heller ikke nødvendigvis et sunnhetstegn.

Eg har drettet Panaqolus (dog ikke L204), og de fikk svarte mygglarver, artemia og mysis, men det var ganske sjelden og i små mengder.

I naturen får disse fiskene unektelig i seg litt av "disse" fôrtypene, men om de har behov for det aner eg ikke. Men eg gav dem nå litt av og til.

Uansett er det en stor forskjell på tidvis tilgang og å holde dem i et "discusbitskar".

Haugaland AK-Guardians of Catfish-Poecilia Scandinavia
 
Postet 26.11.2010 kl. 04:51
[Rapportér innlegg]
3  

Didrik T. Hurum
Medlem male.gif
Fra: Lillestrøm
Ok..:-(
takker for svar:-D og jeg får vurdere om jeg skal selge disse, selvom dette er yndlings fisken min ved siden av Discus, så det er litt synn da. Men får vente til jeg flytter hjemme fra, siden da får jeg ha så mange akvarier jeg har råd til;-) og får glede meg til da:-)

Du sier du har drettet disse, fikk du yngel på disse? jeg har hørt at dette er en av de vannskligste L-mallene og få yngel på, med untakk av de store L-mallene?:-D

 
Postet 29.11.2010 kl. 20:49
[Rapportér innlegg]