Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© C. Brennholt © Iselin Alexandersen © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Hattemannens akvarier
Sider: 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 28
541  

S i m e n
Medlem male.gif
Fra: Larvik
Grattis m oppdrett :). Når det gjelder slike eldre herremenn, er det ikke sjeldent de går ut med flagget til topps! Så det er bare å legge forholdene skikkelig tilrette... you'll never know hehehe

You'll never walk alone
 
Postet 01.03.2016 kl. 22:23
[Rapportér innlegg]
542  

Truls O. Bjørhei
Medlem male.gif
Fra: Rælingen
Takk! Ville vært trist eftersom han er en meget vakker mann på 5-6, skjønt er ikke optimist av legning. ;)

http://akvaforum.no/forum.cfm?thread_id=59191
 
Postet 06.03.2016 kl. 21:11
[Rapportér innlegg]
543 Lenge siden sist

Truls O. Bjørhei
Medlem male.gif
Fra: Rælingen
Veldig lenge siden jeg har skrevet her, så man får vel forsøke seg.

Typisk nok knuste 450-literen under frakt ved flytting så det ble en stund med bare "mindre" akvarier. Kjøpte en 180-liter billig som er satt opp på kontoret uten annet mål enn litt pynt.

Nytt stuekarr er omsider satt opp med en diger gjeng med melonbarber sammen med 4 unge cichlasoma portalagrense. Så får vi se hvor flaks med kjønnsfordelingen vi har der. Blir muggen mann om det er 4 like... Sliter litt med brunalger i det karret efter oppstart, men håper det lar seg ordne med nye lysrør da jeg mistenker at disse er et stykke unna å være oppdaterte. Slik det er nu, må svampen til pers på glasset minst hver andre uke.

Merker meg at squash er oppskrytt... Har forsøkt det i både 450-literen og 120-literen. Leste blant annet at melonbarber elsker det. Mine kunne ikke vært mindre interessert. Ei heller platyene i 120-literen hadde noen interesse av det. Så da kan vi fortsette å gå rett forbi den grønnsaken i butikken.

Har måttet avvikle ett karr grunnet en helt avsindig algevekst jeg ikke klarte å vinne kampen mot. Mistenker at det får litt for mye sollys på kveldstid og har begrenset med muligheter til solskjerming uten at det blir utrivelig på kjøkkenet. Så da er vi nede i 4 karr (pluss nano på jobb). Kjenner jeg gjerne skulle hatt ett til til kampfisk, men sånn er livet. I det minste har min latskaps-oppdrett gode dager. :D

I det minste går mitt latmannsopp

http://akvaforum.no/forum.cfm?thread_id=59191
 
Postet 15.08.2018 kl. 09:38
[Rapportér innlegg]
544 Meh

Truls O. Bjørhei
Medlem male.gif
Fra: Rælingen
Alltid litt nedtur når foreldre ikke helt får det til. Mine Cichlasoma portalagrense har øyensynlig dannet par, og en drøy uke var foreldrene meget driftige. Identifiserte et godt område til oppdragelse og tømte det for sultne konkurrenter.
Men akk, plutselig en dag var alle 4 sedvanlig grådige i matfatet, så da får vi håpe det blir å sette på kontoen for førstegangsforeldre som feiler, og ikke et mønster som skal plage meg i år fremover.

http://akvaforum.no/forum.cfm?thread_id=59191
 
Postet 02.02.2019 kl. 15:53
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 28