Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Diverse >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Diverse
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Morten Kirkevåg © Kjetil L © Andreas Bjørvik
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Akvarier i media
Sider: 1 2
21  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
Det er enda ett akvarie i 90talls serien The Nanny. :) Terapisten deres har et saltvannsakvarie (tror jeg) på kontoret sitt.

Det er da sålangt jeg har sett, tre akvarier i en serie. Kanskje en liten akvarist med på teamet? ;)

 
Postet 08.07.2014 kl. 22:34
[Rapportér innlegg]
22 Akvarier i "media"

kjellvis
Medlem male.gif
Fra: sem - tønsberg
må jo ta med the simpsons også, de har også akvarium.. Der Homer blant annet foret opp "pinchy".. Han (Homer) har også laget koi dam til kona :-)

 
Postet 11.07.2014 kl. 19:49
[Rapportér innlegg]
23  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
I Simpsons-episoden "Rosebud", hvor Mr. Burns begynner å drømme om sin gamle teddybjørn, har de et akvarie også! Homer ser at Maggie har teddybjørnen gjennom litt sånn dramatisk lyssetting fra ei lampe+akvariet, haha. Tror han sier noe sånt som "How long have we had these fish?"Har begynt å se X-files på Viaplay i det siste, og i sesong 1 var det noen som hadde saltvannsakvarie, og fiskene var saltvann men innredningen var litt sånn "ferskvann" hvis jeg skulle beskrevet det. Så ut som noe plastikk vasspest eller lignende, men jeg skal ikke si for sikkert. Husker ikke episoden i farten, men det var med ei jente som hadde telepatiske evner og kunne slynge mennesker veggimellom.

I sesong 2, episoden "Little green men", har Mulder et lite ferskvannsakvarie (ser det ut som ihvertfall) - og det ser ganske normalt ut, hvis dere skjønner hva jeg mener, haha. Ikke sånn "hollywood prøver seg på akvarie" men faktisk helt normalt ut! Og så er det jo faktisk ferskvann også, noe man ikke så veldig ofte ser i filmer fra usa. (bildene er større om dere klikker på de)

Veldig fin touch! :)
Og bonuspoeng, for Scully er å snoker i leiligheten hans, og blir overraska av noe typer som har overvåkning på leiligheten, hvorpå hun sier at hun er der for å mate fiskene mens han er borte. Hun søler ved et "uhell" fiskemat på ei hylle, og mennene sier at hun skal bare ta og dumpe det i akvariet, hvorpå Scully sier at det "ikke er bra for fiskene!" Hehe :)

(Sist endret 13.02.2016 kl. 12:08 av Grapejuice )
 
Postet 13.02.2016 kl. 12:04
[Rapportér innlegg]
24  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
Klikk på bilde for større versjon
Familien til Tess i Zombielars har et akvarie, som ser ut til å være uten fisk og uten filter (det er ihvertfall veldig stillestående vann). Artig å se et skikkelig harva akvarie på TV!

 
Postet 05.06.2019 kl. 13:24
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 2