Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Fisk > Botia >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Botia
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Ian Fuller corydorasworld.com © Tone Andreassen © Michael Niesar
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Botia
Søk
Siste innlegg
Kuhlii-ål, hvor mange?
1  

Mortiz
Medlem male.gif
Fra: Oslo
Hei.

Jeg har fire Kuhlii-åler i mitt akvarium, og vil gjerne ha flere! Er det greit å introdusere nye Kuhlii til min stim på fire? Vil de bli godt likt av de gamle ålene?

Jeg er også usikker på hvor mange jeg kan kjøpe. Tenkte at 5 til var OK, men jeg vet ikke helt... Jeg har 4 Sterbai, 2 anistrus, 10 Kardinaltetra og 4 guppy i en 60 L

 
Postet 03.09.2015 kl. 22:54
[Rapportér innlegg]
2  

mona o
Medlem female.gif
Fra: Oslo
Vel, du har allerede tjuefire fisk i et lite akvarium. Jeg ville ikke utfordret skjebnen og tilføyd enda flere. Det høres ut som du har nok fisk der fra før.

Hvis du er glad i kuhliåler, kan du jo vurdere å selge en av artene du har fra før, og erstatte antallet med nye kuhliåler. Da blir ikke belastningen på vannkvaliteten og filteret økt. Men tenk litt på at du har kuhliåler, Corydoras og Ancistrus på bunnen i akvariet ditt. Det høres ut som det er tett nok befolket på det nivået fra før, etter min mening. Bunnen i en 60 liter er vel bare 60 x 30 cm, ikke store arealet for dem å bevege seg rundt på uten å kræsje med en annen fisk.

PS! Ancistrus-hanner er også territoriale og vil jage andre bunnfisk som kommer i nærheten av det de anser for å være "sin" plass (hule e.l.)

Cleanliness is next to Godliness when raising catfish!
(Sist endret 05.09.2015 kl. 15:35 av mona o )
 
Postet 05.09.2015 kl. 15:32
[Rapportér innlegg]