Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Om Akvaforum
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Richard Noer © Morten Kirkevåg © Heidi Ingdal
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Bildebidrag til kunnskapsbasen
1  

VictoriaJohanne
Medlem female.gif
Fra: Drammen
Mulig jeg er utålmodig, men jeg lurer på om det blir oppdatert bilder i fiskebasen når man kommer med bidrag for tiden? På forsiden, så ser den funksjonen med "siste godkjente bilder i kunnskapsbasene" ut som at det har vært de samme bildene der over ganske lang tid?

 
Postet 01.10.2015 kl. 11:05
[Rapportér innlegg]
2  

SilverShaded
Medlem female.gif
Fra: Østfold
Det kan være fordi det er en ganske streng godkjenningsprosess før bildene taes inn inn i Fiskebasen. Det må jo være helt klart at det er "riktig" fisk, og bildekvaliteten må være meget god. Det må også være bilder som ikke er "stjålet" fra noen andre, altså bilder man selv har eierskapet til.

Humans may rule the world...but bacteria run it..
 
Postet 01.10.2015 kl. 11:12
[Rapportér innlegg]
3  

milo
Moderator male.gif
Plussmedlem
Fra: Sarpsborg
Kort svar : Ja, det blir oppdatert. Hele tiden. Men det kommer faktisk inn ganske mye bilder og alle må gås gjennom. Mange forkastes pga kvalitet, feil art, likhet med tidligere bilder osv. Andre godkjennes og det må da være 2 bildeadmins som står for godkjenningen.

 
Postet 01.10.2015 kl. 12:46
[Rapportér innlegg]
4  

VictoriaJohanne
Medlem female.gif
Fra: Drammen
Ok, takk for svar! Det er veldig forståelig at det er strenge krav på det, men fint å vite at det jobbes med likevel. Da får jeg bare smøre meg med tålmodighet og håpe bidragene mine var gode nok (har lagt inn til en art som det ikke ligger noen bilder inne av allerede). :)

 
Postet 01.10.2015 kl. 12:56
[Rapportér innlegg]