Mate med squash og agurk til algespisere

Jeg har en 6-7 kinesiske algespisere som spiser opp mine planter...
Jeg forer med spesialfor til alle arter, men det virker likevel som om de ikke får tilstrekkelig mat.

Har fått tips om agurk og quash, men denne flyter bare kommer ikke "ned" på bunnen.

Noen tips anyone?
Jeg forer mye med squash, både til malawi, ulike algespisere og sansneglene er ville etter det. Beste måten er å tre en spiseskje innpå en skive squash. Da synker den fint til bunnen og blir der. Alternativt stikker jeg den ned i sanden, delvis under ei rot eller bruker et grillspyd (trepinne) til å holde den nær bunnen. Får bare finne den måten som passer deg best.
Siden både Squash og Agurk er svært næringsfattig og inneholder for det meste vann vil jeg heller anbefale Repashy Super Green
KjettaRaketta
Jeg forer mye med squash, både til malawi, ulike algespisere og sansneglene er ville etter det. Beste måten er å tre en spiseskje innpå en skive squash. Da synker den fint til bunnen og blir der. Alternativt stikker jeg den ned i sanden, delvis under ei rot eller bruker et grillspyd (trepinne) til å holde den nær bunnen. Får bare finne den måten som passer deg best.


Det enkle er ofte det beste! Takk for tipset!
Stor fan av (økologisk) nepe.
Erter synker, og algeeterne elsker det. (Hvis du har tørkede erter, må du selvsagt legge dem i bløtt et døgns tid før de synker.)

Eneste ulempe er at fiskene gjerne ikke eter skallene, og i stedet slenger dem rundt i akvariet.

Tror forvellet gulrot også synker?

Ellers har jeg god erfaring med tre-squashen-på-en-skje-trikset.
Kampfisk
Eneste ulempe er at fiskene gjerne ikke eter skallene, og i stedet slenger dem rundt i akvariet.


Ved foring med erter pleier jeg alltid å pelle av skallet. Da er de lett delelig i to, de synker garantert og det blir ikke søl etterpå. Erter er moms for mange, og etter min erfaring mye bedre enn squash.
Erter er flott, men tørked er ikke så lurt. Frosne er best....legges et minutt eller to i kokende vann og skrelles.
Enda mer næringsrikt og sunt er lett forvellede blader av fersk spinat.
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap