Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen © Linda Widente © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Roffes gullfisktank
Sider: 1 2
21  

Roffe
Medlem male.gif
Fra: Stavanger
Minker på ancistrus i det store karet nå, fikk solgt 10 stykker i går. Da er det bare rundt 30 igjen :)

 
Postet 01.11.2018 kl. 14:39
[Rapportér innlegg]
22  

Roffe
Medlem male.gif
Fra: Stavanger
10 ancistrus til gikk ut døra i dag, har solgt ca. 65 stykker totalt nå, så da handlet jeg 3 små L340 for å kompensere :D Blir spennende med ny type maller i karet, mulig jeg skal ha meg et par L271 også etter hvert.

 
Postet 04.11.2018 kl. 21:17
[Rapportér innlegg]
23  

Roffe
Medlem male.gif
Fra: Stavanger
Klikk på bilde for større versjon
Og der kom det jammen 4 stk. L271 oppi her også :)

Fikk meg også en jegersnegle oppi det lille karet for å holde nede skivesneglene litt, får vel bare kjøre på med flere hvis de tar helt av.

 
Postet 10.11.2018 kl. 22:44
[Rapportér innlegg]
24  

Roffe
Medlem male.gif
Fra: Stavanger
En sjelden oppdatering!

Har hatt den store ancistrus-hannen separert fra de andre så det ikke skulle bli for mange, men den var sammen med en annen ancistrus som jeg trodde var for liten til å legge egg. Så feil kan man ta, første nyttårsdag ble det 40 nye yngel i den lille tanken. Jeg har byttet dem bort nå sammen med de siste 6 fra forrige kull så det ble litt bedre plass i begge akvariene.

Siden jeg måtte fjerne masse greier fra 160-literen for å fange inn ancistrus benyttet jeg sjansen til å hanke inn de tre L340-ene og puttet dem i den lille tanken. Blir litt bedre med tanke på foring nå, med planteetere i den store og kjøttetere i den lille.

Det lille akvariet har fått en temmelig stor koloni med skivesnegler som jeg prøver å holde i sjakk ved å knuse de jeg ser på frontglasset. Veldig populært blant de andre beboerne, tetraene stimer fram og spiser restene og det som havner på bunnen spiser coryene og rekene. De to jegersneglene er noen latsabber og har ikke gjort noe innhogg i bestanden, men har lest at hypancistrus kan være troende til å ta snegler så jeg får se etter hvert.

Siden jeg har tatt ut 9 fisk fra 160-literen har jeg litt lyst til å få inn en L200 i stedet, men det kommer an på om jeg finner en fin en og har råd til den :)

 
Postet 04.03.2019 kl. 23:53
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 2