Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Saltvann >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Saltvann
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© E. Pedersen © Bjarne Sætrang © Bjarne Sætrang
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Saltvann
Søk
Siste innlegg
Oppstart av saltvann
1  

alexandernk
Medlem male.gif
Fra: Gjesåsen
Legger ut en tråd her i håp om at noen kan hjelpe. Hadde tenkt å bruke saltvannsforum, men dette ser ut til å ha en del tekniske problemer i forbindelse med endringer.

Har hatt ferskvannsakvarium i mange år, men ønsker å se på mulighetene for å forsøke meg på saltvann. Tilgjengelig har jeg i dag et akvarie i helglass som jeg har anledning til å benytte meg av med målene 68,5(L)x29(B)x44(H). Dette er tilsvarer 87,5 liter. Grunnen til at jeg ønsker å benytte dette fremfor å kjøpe et større er at dette er tilpasset i et møbel jeg selv har laget og passer bra i min stue. Er også klar over at det vil være enklere med stabile verdier med større kar, men ikke disse tingene jeg ønsker å diskutere.

Per i dag er karet tilpasset med et innvendig hjemmelaget filter som ikke er synlig når man ser inn i karet (kommer bilder senere) og jeg ønsker å kunne bruke samme patent til et evt saltvannskar dersom mulig. Får dessverre ikke koblet inn noen sum eller liknende så dette må tilpasses på innsiden av akvariet. Plassen tilgjengelig for dette er omkring 15x29x44(H), og tilpasses med glass eller plexi for å skjule utstyret. Her kommer mine utfordringer ift saltvannskar. Per i dag er det lokk med ferskvannsled.

Ønsker et enkelt oppsett med et par klovner og en ryddegjeng samt enkle koraller/anemoner som vil kunne fungere i et nanoreef som dette. Hvilket utstyr må jeg satse på som kan passe på innsiden av karet. Kom gjerne med forslag i form av produkter eller komplett "pakke" for hold av det jeg selv ønsker.

Det kan hende jeg kan avse noe plass ved siden av akvariet dersom dette er mulig i et slikt oppsett.


(Sist endret 31.05.2017 kl. 13:02 av alexandernk )
 
Postet 31.05.2017 kl. 13:01
[Rapportér innlegg]
2  

Eagle
Medlem male.gif
Fra: Bærum
Hei
Jeg kan opplyse at Saltvannsforum.no etter å ha vært utsatt for en rekke tekniske utfordringer med medfølgende redusert aktivitet, nå er i full gang igjen.

Aktivitetsnivået bygger seg sakte, men sikkert opp igjen, og du er hjertelig velkommen til å legge ut dine spørsmål. Så er vi mange som vil hjelpe deg der.

 
Postet 23.06.2017 kl. 15:22
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)