Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Torben Lyng © Knut Olav Alendal © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Spørsmål om rens av filter
1  

Moseballen
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Hei! På engelskspråklige nettsider har jeg alltid lest at man må rengjøre filteret i akvarievann, så det har jeg alltid gjort. Argumentet er at hvis man rengjør filteret i vann fra springen, så vil dette drepe de gode bakteriene. Høres jo logisk ut når man vet hvor mye klor det er i vannet i springen i f.eks. England, der jeg selv har bodd. Men, i det siste har jeg begynt å lure. Er det nødvendig å rense filteret i vann fra akvariet her i Norge, med vårt prima vann i springen? Det er f.eks. ikke klor i vannet fra min spring, det har jeg testet. Vil gjerne høre hva dere gjør, og om det er noen erfarne folk som kan forklare hvorfor det evt.er nødvendig eller ikke, så hadde det vert supert om dere kunne opplyse meg litt :)

 
Postet 11.07.2017 kl. 23:34
[Rapportér innlegg]
2 Filterrens

purdnan
Medlem male.gif
Fra: kr.sand
Det med å rense i akvarievann er for å kvalitetsikre temperaturen.Så slipper en å utfordre de gode bakteriene med for kaldt eller varmt vann.Jeg renser alltid i 20-30 grader kranvann.

 
Postet 14.07.2017 kl. 13:53
[Rapportér innlegg]