Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Nybegynner >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Nybegynner
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Astrid Westad © Bjarne Sætrang © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Så var man tilbake :-)
1  

Linka
Medlem female.gif
Fra: Bodø
Hei hei :-)
Etter en lengre pause er jeg på tur inn i akvakulturen igjen :-) En god stund siden sist, så man har jo glemt noe.

Har enda en forkjærlighet for coryer. Uheldigvis er ikke gulvet hær vi leier nå såpass sterkt at jeg kan ha så store kar jeg ønsker. Lurer derfor litt på om dere kan anbefale ett lite kar, men stort nok for coryer? Og en type pussefisk som kan gå sammen med dem?

 
Postet 30.08.2017 kl. 11:00
[Rapportér innlegg]
2  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
Otocinclus er jo søte små algespisere. De stimer veldig pent med sine egne, og holder på med sitt. Er ikke de beste algespiserne i verden men et litt sånn "must have" i et selskapsakvarie. Jeg har sett de stime sammen med coryer også, som jo i seg selv er et gøyalt syn.

Det finnes jo små coryer også, som jeg har glemt navne på i farten - men de er jo fine å ha i mindre kar. Tror du kunne hatt et på 54 - 70 liter med små coryer og ottoer uten problem. Hvor stort ca tror du at du kan ha akvariet? For jo større, jo bedre såklart.

 
Postet 31.08.2017 kl. 19:49
[Rapportér innlegg]
3  

mrs fishy
Medlem female.gif
Fra: Stavanger
ja du har jo pygmecory :-) Artige fisk som svømmer i hele karet. Kjekke å få i lek er de også. De trenger ikke store karet hvis du ikke har for mange, men jo flere du har jo kjekkere er de

 
Postet 05.09.2017 kl. 20:00
[Rapportér innlegg]
4  

Linka
Medlem female.gif
Fra: Bodø
Har sett på pygmecory, kuhliål og Otto.. Vil de gå bra sammen? Hvor mange av hver kan man ha i f.eks 60 liter? Evt andre rolige arter som passer? Vil f.eks kileflekkrasbora bli for livlige? Har hatt de fleste av disse før, men ikke sammen..

 
Postet 12.09.2017 kl. 11:34
[Rapportér innlegg]
5  

Grapejuice
Medlem female.gif
Fra: Rana
i seneste laget å svare kanskje, men ja de tre burde gå heeelt fint sammen. Det er flotte fisk alle sammen som ikke lager noe bråk. Men i en 60liter tror jeg at jeg ville satses på for eks to av tre sammen, eller en art. Slik at du heller kan ha mange av samme art. Disse er jo stimfisk og ønsker være mange sammen. Et helt armada av pygmecory vil se riktig flott ut i en 60liter, men du kan godt ha noen ottoer sammen med de.

Kuhliier er utrolig gøy å se på, de bukter og herjer og er et livlig slag. Men de er såklart litt større.

Selv tror jeg jeg ville gått for pygmecory og otto.

 
Postet 04.02.2018 kl. 00:03
[Rapportér innlegg]