Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Snegler/skalldyr
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne © Kjetil L © Steinar Talmoen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Reker/Krabber, Snegler
Søk
Siste innlegg
Viftereke, viktig?
1  

Therese13
Medlem female.gif
Fra: Bergen
Trenger en viftereke å være med flere reker? Har kun 1 nå, og synest det er så dumt at den er alene. Burde det være flere eller klarer den seg fint alene?

 
Postet 12.09.2017 kl. 20:54
[Rapportér innlegg]
2  

Svartvann
Medlem male.gif
Fra: Meråker
Litt sent svar, men så vidt jeg vet, er det lite informasjon om de "trenger" å være sammen. De er "sosiale" i at Atyopsis artene er beskrevet som å ha en "pecking order", altså, en rang ordning. Atyopsis moluccensis, den asiatiske viftereka, er også påstått å skifte farge, muligens etter rang, eller andre årsaker.
i praksis, er akvariet stort nok til å støtte flere av de, og du har mat de eter, og mater de med finkornet mat, er nok en koloni helt ok.
Det er folk med erfaring som har postet online om Atyopsis, som denne bloggen:
http://blogs.thatpetplace.com/thatfishblog/2008/12/29/keeping-the-african-giant-filter-shrimp-african-fan-shrimp-vampire-shrimp-atya-gabonensis-part-i/#.WcGQpmxrzIU
Om afrikansk viftereke. Begge viftereke typene i akvarium samler seg i "kolonier" men viktigere er å ikke proppe akvariet for fullt.

 
Postet 19.09.2017 kl. 23:51
[Rapportér innlegg]
(Det er ikke mva og toll ved bestilling av bøker fra utlandet)