Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Fór og fóring
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Janne Sogn Dahle © Lisa S © Håvard Støre Andresen
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Søk
Siste innlegg
Fôr til kampfisk i bergensområdet
1  

Nikki
Medlem female.gif
Fra: Nesttun
Tenker på å kjøpe meg kampfisk, men har ikke funnet noe egnet fôr enda. Jeg har vært på midtun zoosenter og min beste venn lagunen, og alt jeg har funnet er noen harde pellets full av hvetemel. Selvfølgelig sier folkene i butikken at man ikke trenger å bry seg med hvete i fôret, men jeg har hørt at pellets, spesielt de med mye hvete i, kan gi kampfisk mageproblemer og kan være dødelig for dem. Jeg lurte på om noen vet om en bra type fôr til kampfisk, helst flakfôr, som man kan få kjøpt i bergen/fanaområdet?

 
Postet 24.09.2017 kl. 12:25
[Rapportér innlegg]
2  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Discus-fòr (granulat) burde passe rimelig greit til kampfisk. Jeg syns Sera sitt er best, og Tetra sitt er helt OK, men jeg har ikke finstudert innholdsfortegnelsen på noen av dem.

Ellers kan du kjøpe frossenfôr. Artemia er perfekt. Røde myggiser er populært, men mindre næringsrikt, og kan gi allergiske reaksjoner hos mennesker.

(Sist endret 24.09.2017 kl. 14:00 av Kampfisk )
 
Postet 24.09.2017 kl. 13:58
[Rapportér innlegg]
3  

Nikki
Medlem female.gif
Fra: Nesttun
Jeg har hørt før at man kan kjøpe discus fôr til kampfisk, men har vel aldri sett nærmere på det. De har discus-fôret til tetra på den nærmeste dyrebutikken min, så jeg kan jo prøve det. Jeg har allerede kjøpt artemia og røde mygglarver, er det noe mer enn det som jeg trenger? Takk for hjelpen.

 
Postet 26.09.2017 kl. 12:11
[Rapportér innlegg]
4  

Kampfisk
Medlem male.gif
Fra: Bergen
Har skrevet litt om forskjellig fòr på hjemmesiden min.

 
Postet 26.09.2017 kl. 12:34
[Rapportér innlegg]