Home
Du er her: Forside > Akvarieforum > Teknisk >
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Teknisk
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang © Anette Tøgard © Kai A. Quante
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
Dette forumet tilhører følgende interessefelt: Gjør-det-selv
Søk
Siste innlegg
Amtop utluftningsskrue ..... hvaaaa?
1  

Vikki Hagevik
Medlem female.gif
Fra: Åsane
hei. har overtatt en pumpe her som lekker oppå hvor lokket med "open - close", det pippler ut med vann når jeg setter i stikkontakten. hva gjør jeg gale? for mye vann i filteret ? ødelagt?


( ja, jeg har skrudd den ordentlig godt igjen hehe)

 
Postet 24.10.2017 kl. 03:43
[Rapportér innlegg]
2  

Mads Olsen
Medlem male.gif
Fra: Fredrikstad
prøv å rengjøre og smøre litt hvit vaselin på pakningen! bruk hvit og ikke vanlig, da hvit er syrefri.
hjelper ikke dette selges disse skruene som reservedeler nettopp av denne grunn :)

 
Postet 24.10.2017 kl. 08:11
[Rapportér innlegg]
3  

L a r s
Medlem male.gif
Fra: Fredrikstad
Pass også på at pakning og sporene over og under pakninger er fri for rusk. Det holder med litt sand for at det skal bli lekkasje under trykk.

 
Postet 24.10.2017 kl. 09:25
[Rapportér innlegg]
4  

Sharanu
Medlem male.gif
Fra: Straume
Jeg hadde samme problem og kjørte på med silikon for å tette "hullet" permanent.

 
Postet 24.10.2017 kl. 11:01
[Rapportér innlegg]